Vastgoed Conventie

Dit is meer dan een training. Dit is een EXPERIENCE!

Deze praktische 3-daagse live training leert jou een maatschappelijke en succesvolle vastgoedbelegger te worden. 17 ervaren en succesvolle vastgoedinvesteerders vertellen jou hun succesvolle strategieën en leermomenten. Dit is voor ieder1 die samen verder willen komen in onze maatschappij.


Max. 200 deelnemers! 

Zet het in je agenda

25, 26 & 27 november 2022

Locatie

Bij Pieter op de boerderij in Emmeloord

Netwerk

Netwerken

Omring je 3 dagen lang met gelijkgestemden in een oase van rust en ruimte.
online training

12 sprekers

Leer van minstens 12 ervaren internationale en nationale vastgoedinvesteerders

Dit gaan wij jou leren

 • Hoe je direct aan de slag kunt met de vastgoedstrategie van jouw leven
 • Dure fouten voorkomen en versnellen door optimale maximale praktijk kennis
 • Hoe je de essentiële berekeningen kunt maken voor jouw vastgoedsuccessen
 • Alternatieve vastgoedbeleggingen, zoals transformaties en investeren in het buitenland
 • Hoe maatschappelijke kansen te ontplooien
 • Hoe om te gaan met banken en persoonlijke financiers om vermogen aan te trekken
 • Dat jouw persoonlijke vrijheid niet afhankelijk is van jouw financiële vrijheid
 • Hoe je zichtbaar kunt worden in het juiste netwerk 

Het 3-daagse programma

1. De berekening van
jouw financiële vrijheid

• Wanneer ben je financieel vrij en hoeveel geld heb je daar voor nodig?

• Hoeveel tijd heb je?

• Wat is jouw allesbepalende motivatie?


2. Welke vastgoed strategie gaat jouw vrijheid bezorgen?

• Welke vastgoedstrategieën zijn er?

• Transformaties, Flippen, Buy-to-Hold en Other People's Money worden diepgaand toegelicht door verschillende sprekers

• Internationaal investeren: UK, Duitsland, Spanje


3. Ken de getallen om
te weten of het klopt

• Uitleg over Proranq: onze vastgoed analysetool

• Fouten die je wilt voorkomen

• Leer hoe je goede berekeningen maakt en hoe je een goede deal herkent


4. Hoe vind je panden onder de marktprijs?

• Wat is Property Sourcing?

• Waar moet je op letten om deals te vinden?

• De verschillende manieren om panden onder de marktprijs te vinden en te herkennen 

• Hoe je met waarde toevoegen goede deals krijgt


5. Hoe financier, koop en verbouw je een pand zo goed mogelijk?

• Financieringsmogelijkheden

• Renovatie mogelijkheden

• Waar moet je op letten om dure fouten te voorkomen?

• Fiscale aspecten

• Juridische bedrijfsvormen


Je krijgt antwoord op de vragen

 • Waarom je financieel vrij wilt worden en hoe je dit in jouw mindset kunt veranderen
 • Welke vastgoedstrategieën en landen mogelijk zijn en welke het beste bij jou passen
 • Hoe je mooie deals kunt vinden onder de marktprijs
 • Hoe je kunt versnellen en duur leergeld kunt besparen
 • Waarom vastgoed voor jou het middel is tot financiële vrijheid

Leer van minstens 12 leuke, ervaren vastgoedinvesteerders.
Dit waren de sprekers in september!

Pieter Monsma

De oprichter, internationaal spreker en business-coach Pieter Monsma begon ooit als boer. Dit is hij jarenlang geweest, maar hier werd hij niet gelukkig van. Hij vond zijn passie en kreeg persoonlijke én financiële vrijheid. 

Na zijn doorbraak tot succes en met een miljoenen portefeuille aan vastgoed, leeft Pieter nu voor zijn allergrootste passie: mensen helpen patronen te doorbreken die hun gewenste succes in de weg staat.

Hij doet dat door zijn kennis en zijn 20-jarige loopbaan in het vastgoed en zijn 30-jarige loopbaan als inspirator, trainer te combineren. Als professioneel netwerker weet hij hoe belangrijk het is om je te omringen met positieve, professionele en passievolle ondernemers. Dit doet hij met zijn organisatie Great Property Experience.

Erwin Groenendijk

Erwin vertelt je meer over zijn ervaringen met investeren onder de Spaanse zon met de verschillende strategieën waarin hij succesvol is geworden, zoals Rent-to-Rent met het Co-living concept in Barcelona en het transformeren van (leegstaande) commerciële panden. Erwin is tevens één van de coaches van Great Property Experience.

Christoph Rosenthal

Christoph deelt zijn kennis over waarde toevoegen met kleine verbouwingen en het transformeren van gehele panden van (leegstaande) commerciële panden naar verhuurbare appartementen met toeristenlicentie in Valencia.

Chris Moore

Chris vertelt je meer over sourcen en investeren in Schotland. Hij is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een zeer succesvolle vastgoedondernemer en vertelt graag zijn “geheimen”, die volgens hem geen geheimen zijn.

Ciaran O'Connor

Ciaran niet alleen vastgoedjurist, maar vooral ook een zeer succesvolle vastgoedinvesteerder. Deze combinatie maakt zijn kennis zo waardevol, omdat hij echt spreekt uit de ervaring. Daarnaast is Ciaran één van de coaches bij Great Property Experience.

Marion Neggers

Marion is ondernemer in hart en nieren als directeur van haar coach-& trainingsbedrijf en al jaren vastgoedinvesteerder in Noord-Engeland met de strategie Buy-to-Let. Zij deelt haar persoonlijke ervaringen en combineert deze met de belangrijkste mindsetlessen. Ook is ze erg goed in het binnenhalen van "Other Peoples Money" (OPM). In de UK noemen ze dit ook wel "Angel's Money".

Gijs Meuleman

Gijs heeft een zeer uitgebreide portefeuille die miljoenen vertegenwoordigt in Zuid-Holland. Daarnaast is hij vooral een zeer bescheiden en sympathieke investeerder die graag zijn geleerde lessen en gemaakte fouten met je deelt. Tevens is hij een succesvolle zakenman met zijn installatiebedrijf.

Valter Pontes

Is ondernemer in zijn eigen vastgoedbedrijf en in de UK genomineerd als New Property Investor in de categorie “Entrepeneur of the Year by the Growing Business Award en stond als zodanig ook in het Forbes magazine. Hij is een zeer ervaren property sourcer en deelt graag zijn kennis hierover.

Myranda van Leeuwen

Myranda is vastgoedinvesteerder in Nederland en de UK, expert op het gebied van passief inkomen door vastgoed en sinds haar 40ste financieel vrij. Zij deelt haar vastgoedervaringen en -lessen graag met je. 

Eveline Stam

Een zeer creatieve, actiegerichte en ondernemende zakenvrouw uit de Financiele wereld. Zij is expert op het gebied van de Duitse bank, heeft in hele korte tijd haar eigen portefeuille succesvol uitgebouwd en is tevens coach bij Great Property Experience. Zij vertelt hoe je slim en creatief gebruik kan maken van je netwerk in het algemeen en van beheermakelaars in het bijzonder.

Franke Twerda

Franke is de directeur van Eijgen Finance en dit is een onhankelijke intermediair in MKB- en vastgoedfinancieringen. Hij vertelt over het financieringsklimaat in Nederland en hoe je daar als vastgoed investeerder slim gebruik van kunt maken.

Jaap de Mare

Jaap is een ervaren vastgoedinvesteerder in de UK en Schotland en heeft veel kennis over internationale verschillen in cultuur en communicatie. Zeker bij het overseas investeren in de UK zullen zijn lessen hierover je kunnen behoeden voor de klassieke omgangsfouten. Ook is Jaap erg goed in het binnenhalen van "Other Peoples Money" (OPM). In de UK noemen ze dit ook wel "Angel's Money".

Mireille Verhoef

Mireille is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en beginnend vastgoedinvesteerder in Spanje. Zij is manager van het coachteam van Great Property Experience en geeft aan de community de mindset, doelen en presentatie trainingen, vanuit de kennis van mindset en gedragsverandering.

Brahim Moussaoui 

Brahim is parttime werkzaam bij Great Property Experience voor de diensten van Proranq en Property sourcing en trainer van de basistrainingen hierover aan de community. Daarnaast is hij franchisenemer voor financieringen van vastgoedinvesteerders.

Howard Bowes

Eén van de topsprekers van dit event. Hij is al ruim 15 jaar een zeer ervaren vastgoedinvesteerder in de UK en heeft zijn eigen bedrijf als financial broker. Hij is expert op het gebied van (her)financieringen van vastgoed in de UK en weet als geen ander waar je op voorhand al moet letten om een goede deal die ook financieerbaar is te verkrijgen.

Max van Hoek

Met veel plezier is Max export salesmanager en sinds 2012 investeert hij ook actief in Nederlands en Amerikaans vastgoed. Steady as he goes… is Max financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. De eerste kamer die Max verhuurt in Bergen op Zoom in 2012 symboliseert de start van zijn mentale en in sommige opzichten zelfs spirituele vastgoedavontuur, altijd met beide voeten op internationale grond.  

De experience van anderen

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!