Vastgoed Conventie

Dit is meer dan een training. Dit is een EXPERIENCE!

Deze praktische 3-daagse live training leert jou een maatschappelijke en succesvolle vastgoedbelegger te worden. Ervaren en succesvolle vastgoedinvesteerders vertellen jou hun succesvolle strategieën en leermomenten. Dit is voor ieder1 die samen verder willen komen in onze maatschappij.


Wees er op tijd bij met de early bird prijs van €111,-

Vanaf 1 april 2023 geldt de originele prijs van €497,-

Zet het in je agenda

Uitgesteld

Locatie

Bij Pieter op de boerderij in Emmeloord

Netwerk

Netwerken

Omring je 3 dagen lang met gelijkgestemden in een oase van rust en ruimte
online training

(Inter)nationale experts

Leer van minstens ervaren internationale en nationale vastgoedinvesteerders

Dit gaan wij jou leren

 • Hoe je direct aan de slag kunt met de vastgoedstrategie van jouw leven
 • Dure fouten voorkomen en versnellen door optimale maximale praktijk kennis
 • Hoe je de essentiële berekeningen kunt maken voor jouw vastgoedsuccessen
 • Alternatieve vastgoedbeleggingen, zoals transformaties en investeren in het buitenland
 • Hoe maatschappelijke kansen te ontplooien
 • Hoe om te gaan met banken en persoonlijke financiers om vermogen aan te trekken
 • Dat jouw persoonlijke vrijheid niet afhankelijk is van jouw financiële vrijheid
 • Hoe je zichtbaar kunt worden in het juiste netwerk 

Het 3-daagse programma

1. De berekening van
jouw financiële vrijheid

• Wanneer ben je financieel vrij en hoeveel geld heb je daar voor nodig?

• Hoeveel tijd heb je?

• Wat is jouw allesbepalende motivatie?


2. Welke vastgoed strategie gaat jouw vrijheid bezorgen?

• Welke vastgoedstrategieën zijn er?

• Transformaties, Flippen, Buy-to-Hold en Other People's Money worden diepgaand toegelicht door verschillende sprekers

• Internationaal investeren: UK, Duitsland, Spanje


3. Ken de getallen om
te weten of het klopt

• Uitleg over Proranq: onze vastgoed analysetool

• Fouten die je wilt voorkomen

• Leer hoe je goede berekeningen maakt en hoe je een goede deal herkent


4. Hoe vind je ondergewaardeerd vastgoed?

• Wat is Property Sourcing?

• Waar moet je op letten om deals te vinden?

• De verschillende manieren om ondergewaardeerd vastgoed te vinden en herkennen 

• Hoe je met waarde toevoegen goede deals krijgt


5. Hoe financier, koop en verbouw je een pand zo goed mogelijk?

• Financieringsmogelijkheden

• Renovatie mogelijkheden

• Waar moet je op letten om dure fouten te voorkomen?

• Fiscale aspecten

• Juridische bedrijfsvormen


Je krijgt antwoord op de vragen

 • Waarom je financieel vrij wilt worden en hoe je dit in jouw mindset kunt veranderen
 • Welke vastgoedstrategieën en landen mogelijk zijn en welke het beste bij jou passen
 • Hoe je mooie deals kunt vinden onder de marktprijs
 • Hoe je kunt versnellen en duur leergeld kunt besparen
 • Waarom vastgoed voor jou het middel is tot financiële vrijheid

Leer van ervaren vastgoedinvesteerders

Pieter Monsma

De oprichter, internationaal spreker en business-coach Pieter Monsma begon ooit als boer. Dit is hij jarenlang geweest, maar hier werd hij niet gelukkig van. Hij vond zijn passie en kreeg persoonlijke én financiële vrijheid. 

Na zijn doorbraak tot succes en met een miljoenen portefeuille aan vastgoed, leeft Pieter nu voor zijn allergrootste passie: mensen helpen patronen te doorbreken die hun gewenste succes in de weg staat.

Hij doet dat door zijn kennis en zijn 20-jarige loopbaan in het vastgoed en zijn 30-jarige loopbaan als inspirator, trainer te combineren. Als professioneel netwerker weet hij hoe belangrijk het is om je te omringen met positieve, professionele en passievolle ondernemers. Dit doet hij met zijn organisatie Great Property Experience.

Sprekers tijdens de afgelopen
Vastgoed Conventie in februari

Grant Poole-Adams

Grant is financial Broker en één van onze partners in de UK waarmee vele Black Badges al samenwerken. Hij vertelt je meer over de financiële mogelijkheden van (her)financieringen in de UK.

Howard Bowes

Eén van de topsprekers van dit event. Hij is al ruim 15 jaar een zeer ervaren vastgoedinvesteerder in de UK en heeft zijn eigen bedrijf als financial broker. Hij is expert op het gebied van (her)financieringen van vastgoed in de UK en weet als geen ander waar je op voorhand al moet letten om een goede deal die ook financieerbaar is te verkrijgen.

Peri Sophos

Peri is onze sourcing partner uit de UK. Hij heeft al meer dan 18 jaar ervaring met deal sourcen en sinds een aantal jaar eigenaar en oprichter van zijn sourcing bedrijf dat momenteel 9 vestigingen heeft in de UK. Hij vertelt meer over de trends en mogelijkheden in de vastgoedmarkt in de UK in deze tijd van stijgende rentes en andere veranderingen.

Erwin Groenendijk

Erwin vertelt je meer over zijn ervaringen met investeren onder de Spaanse zon met de verschillende strategieën waarin hij succesvol is geworden, zoals Rent-to-Rent met het Co-living concept in Barcelona en het transformeren van (leegstaande) commerciële panden. Erwin is tevens één van de coaches van Great Property Experience.

Pieter Leeflang

Pieter is een super enthousiaste vastgoedinvesteerder met eigen vastgoed in Nederland, Spanje Cyprus en Griekenland. Hij helpt ook graag Nederlandse investeerders aan passend vastgoed rondom de Middellandse zee. Het merendeel van zijn aanbod bestaat uit nieuwbouwprojecten, want daarmee heeft hij meer invloed op de kwaliteit dan bij bestaande bouw aan de Spaanse kust. Hij vertelt zijn eigen vastgoedreis en hoe hij anderen helpt bij hun zoektocht naar passende investeringspanden

Myranda van Leeuwen

Met een achtergrond in de financiële dienstverlening is deze resultaatgerichte vastgoedcoach expert in investeren in vastgoed in Nederland en de UK. Ze deelt hoe ze op 40-jarige leeftijd financieel vrij werd met vastgoed. Ook bemiddelt ze in Buy-to-Let hypotheken.

Marion Neggers

Marion is ondernemer in hart en nieren als directeur van haar coach-& trainingsbedrijf en al jaren vastgoedinvesteerder in Noord-Engeland met de strategie Buy-to-Let. Zij deelt haar persoonlijke ervaringen en combineert deze met de belangrijkste mindsetlessen. Ook is ze erg goed in het binnenhalen van "Other Peoples Money" (OPM). In de UK noemen ze dit ook wel "Angel's Money".

Koen & Lorena

Lorena en Koen investeren al ruim 10 jaar succesvol in Nederland en Ecuador (geboorteland van Lorena). Tijdens corona hebben ze meegedaan aan de Masters of Property training van GPE en zijn eind 2020 Black Badge geworden. Begin 2021 is Koen naast zijn fulltime baan gaan pionieren in Duitsland en hebben Lorena en hij samen met andere Black Badges een bedrijf opgezet in Duitsland. Tijdens de 2 jaar zijn een blok van 14 appartementen en 3 renovatiepanden van een kleine 2,000 m2 aangekocht. Lorena is vanaf midden 2021 gaan pionieren in de UK, ook via een samenwerking uit het netwerk. In de UK is de eerste renovatie bijna voltooid. Dit bijzonder en vooral sympathieke stel komt een bijzonder verhaal vertellen over pionieren, leergeld betalen, samenwerken en lol beleven.  

Nationaal

Ciaran O'Connor

Ciaran niet alleen vastgoedjurist, maar vooral ook een zeer succesvolle vastgoedinvesteerder. Deze combinatie maakt zijn kennis zo waardevol, omdat hij echt spreekt uit de ervaring. Daarnaast is Ciaran één van de coaches bij Great Property Experience.

Lisa Wiegink

Het is van belang om kennis en kunde over fiscaliteit te verkrijgen of in te schakelen van een goede fiscalist. Het liefste van een fiscalist die zelf ook in het vastgoed zit. Lisa is belastingadviseur en vastgoedinvesteerder. Ze is deelnemer aan ons Black Badge jaarprogramma en in bezit van 4 beleggingspanden.

Stephan Somhorst & Reinout Casteleijn

Stephan en Reinout zijn studievrienden en zijn samen sinds 2019 gestart met hun gezamenlijke vastgoed in Nederland. Zij hebben verschillende strategieën toegepast (sourcing, buy to let en verkoop van garageboxen). Daarnaast verbouwen zij zelf hun woningen en zoeken ook zelf de huurders erbij. Geen enkele vastgoedreis gaat over rozen, maar Stephan en Reinout hebben de gave om van elke situatie het beste te maken en delen dan ook graag deze ervaringen.

Maryse Groenendijk

Maryse is een specialist op het gebied van het financieren van vastgoed. Ze is financieel adviseur en biedt meerdere financieringsoplossingen voor de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed, het herfinancieren van onroerend goed of het opnemen van liquiditeiten uit de bestaande portefeuille.

Zij vertelt uiteraard haar eigen vastgoedreis in Nederland, maar besteedt vooral aandacht aan de actuele plannen en veranderingen die impact hebben op het rendement en de betaalbaarheid van de panden in Nederland. Hoe krijg je straks je panden nog ge(her)financierd met de plannen van Hugo de Jonge? Maryse belicht vanuit haar expertise deze financiële kant van het verhaal. Zij zal haar advies delen over om te gaan met gestegen rentes en de veranderingen in de middenhuur.

Rodney IJlstra

Rodney werkt al jaren in de energiebranche en heeft een passie voor duurzaamheid. Hij wil de particuliere beleggers informeren over het verhogen van het energielabel, de waarde van de woning en wat je daarvoor zelf kunt doen. Daarnaast geeft hij diverse concrete tips om de energierekeningen te verlagen. Hij is volledig op de hoogte van de nieuwe energiewetgeving en het veranderde puntensysteem (WWS) wat de politiek wil uitrollen. Hij spreekt over hoe je als belegger slim kunt renoveren om punten te scoren, die soms niet eens meer geld kosten maar zeker wel meer punten opleveren. 

Mireille Verhoef

Mireille is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en beginnend vastgoedinvesteerder in Spanje. Zij is manager van het coachteam van Great Property Experience en geeft aan de community de mindset, doelen en presentatie trainingen, vanuit de kennis van mindset en gedragsverandering.

De experience van anderen

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!