Groepscoaching

Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Boek nu 2 uur groepscoaching met een vastgoedexpert naar keuze om jouw vastgoedreis te versnellen.

Deze groepssessies werken als een 3-traps raket

Kom in actie

Je kunt in de voorbereiding jouw eigen vragen al op papier kenbaar maken. Door dit eerst zelf te formuleren wordt je 'gedwongen' zelf goed na te denken over jouw eigenlijke vraag. Door deze vraag op papier te zetten zul je merken dat je deze vaak al zelf deels kunt beantwoorden. Kortom: het zet je in actie. 

Antwoord op jouw vragen

Je hoort vragen van anderen gesteld worden die jij zelf ook hebt, maar nog niet zelf ter sprake had gebracht. Bijvoorbeeld omdat jij nu zelf een andere, meer urgente vraag hebt. Dus je krijgt jouw eigen vragen hierdoor ook beantwoord, zonder dat je ze zelf hoeft te stellen.

Leer van anderen

Je leert enorm veel van de vragen van anderen en de antwoorden daarop. Soms worden er vragen gesteld waar je zelfs niet eens aan had gedacht maar als iemand anders ze stelt, helpen deze antwoorden jou ook weer verder op weg.

Kies een coach met 1 van de 5 specialismen

Geef jouw top 3 voorkeur aan waar jij over gecoacht wil worden. In combinatie met jouw vragenlijst zullen wij jou indelen bij de coach die het beste bij jouw vragen past.

  • Vastgoed in Nederland
  • Vastgoed in de UK
  • Vastgoed wetten en regels
  • Vastgoed financieren
  • Vinden van goede vastgoeddeals

Onze GREAT coaches

Eveline Stam: Vastgoed in Nederland

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Laurens Mirani: Vastgoed in de UK

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 besloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij fulltime bezig met coachen, sourcen en investeren.

Ciarán O'Connor: Vastgoed wetten en regels

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Huib Heijdra: Vastgoed financieren

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Thijs Gunter: Vinden van goede vastgoeddeals

Na een mooie carrière met commerciële en operationele managementfuncties bij KPN, gaat Thijs Gunter in 2019 zijn passie volgen als personal coach en consultant. Hij heeft dan al enige ervaring met vastgoed door de verhandeling van grond (2010) en de aankoop van een verbouwingsappartement in Leiden (2016). In februari 2021 start Thijs met het Jaarprogramma van Great Property Experience, samen met zijn zoon Bas. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel.

Stap voor stap krijg je nieuwe kennis en kennissen

We werken met een minimum van 4 deelnemers en vullen de groepen tot maximaal 12. 

Online & live sessies

De groepscoaching wordt in eerste instantie fysiek gegeven in Zwijndrecht en in Emmeloord. In sommige gevallen kan dit ook een andere locatie zijn. Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Jouw voorkeur

Je hebt het besluit genomen om aan de slag te gaan en kennis te maken met andere vastgoedinvesteerders en de ervaren vastgoedcoach. Je hebt je aangemeld voor de groepscoaching en je brengt jezelf in een staat van nieuwsgierigheid! Nadat je je hebt aangemeld kun je jouw voorkeur coach en voorkeur voor de online of fysieke sessie aan ons doorgeven. Op basis daarvan zullen wij je indelen voor de groepscoaching. 

*Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Stap 2: De vragenlijst

Je formuleert jouw eigen coachvraag voor deze sessie. Je krijgt vooraf een vragenlijst waar jij zelf al actief mee aan de slag kunt gaan. Daarmee is het eigenlijke werk al begonnen.

Tip: formulier je vraag altijd als eerste met 'hoe'. Dus als jouw probleem is dat je geen tijd hebt, dan wordt jouw coachvraag bijvoorbeeld: Hoe krijg ik meer tijd? Of hoe kan ik anders omgaan met mijn tijd? Hoe zorg ik ervoor dat ik efficiënt om ga met mijn tijd? Hoe kan ik tijd erbij krijgen door andere dingen te laten? Etc.

Stap 3: Groepscoaching

We starten de coachsessie met een 30 seconden pitch, je stelt jezelf voor met: 

• Wie ben je?
• Wat heb je te bieden?
• Wat zoek je?


Tijdens de sessie maak je zoveel mogelijk aantekeningen en luister je mee naar de coaching van de anderen. Hier leer je mogelijk nog het meeste van! 

Pak deze versnelling

Groepscoaching

Stap uit jouw eigen wereld en ervaar de versnelling in jouw vastgoedreis met groepscoaching! Ben je nog geen Black Badge? Dan kun je eenmalig gebruik maken van de groepscoaching. 

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!