Video Aspect Ratio: 4:1

Black Badge

Het exclusieve implementatie programma voor financiële vrijheid via vastgoed

Het zijn van een Black Badge is een manier van leven

Black Badges zijn leiders, visionairs, strategen, netwerkers, pioniers en natuurlijk ook intelligente investeerders.

Dit is het ultieme aanbod van Great Property Experience voor wie via 1-op-1 coaching, expert support en een wereldklasse netwerk zijn kennis en ervaring naar een hoger niveau wil brengen. 

Je groeit sneller en maakt minder fouten dan wanneer je het alleen zou doen. Word onderdeel van de Black Badge familie, want ons #1 doel is jouw succes. 

Succesboek: de start van jouw vastgoedreis

Lees in het succesboek hoe jouw vastgoedreis van start gaat als Black Badge deelnemer bij Great Property Experience.
50%
Download jouw succesboek
De start van jouw vastgoedreis
Lees nu

Hoe het Black Badge programma jou helpt financiële vrijheid te bereiken

Als Black Badge krijg je toegang tot het complete netwerk van Great Property Experience, exclusieve live trainingen, Masterminds, powertools en 1-op-1 coaching met één van onze exclusieve coaches.

1-op-1 coaching, maandelijkse succesgroepen en support

80% voordeel op alle live Great Academy  trainingen

Toegang tot het GPE netwerk met handige leveranciers

Actuele vastgoed-ontwikkelingen en maandelijkse Great nieuwsbrieven

Wekelijkse Q&A’s met vastgoedsprekers en Pieter

Toegang tot het MyGPE Platform, Proranq en het Great Community Forum

Proranq®: onze analysetool

  Proranq® is een analysetool om er zeker van te zijn dat de rendementsberekeningen kloppen. 

  Met Proranq® maak je de berekeningen en beoordeel je of een vastgoedobject bij jouw strategie past.

  Zet al jouw informatie aangaande een beleggingsobject in Proranq®
  en weet met één druk op de knop of jouw deal een GO of een NO-GO is. 


  Proranq® geeft je ook alle informatie die je nodig hebt voor een overzichtelijke presentatie aan een privé-investeerders of een bank om de start te maken voor de financiering van jouw vastgoeddeals.

Als Black Badge krijg je toegang tot het hoogste niveau van ons platform.

Onze Sourcing Partners bieden investeringsobjecten aan die onderworpen zijn aan de Proranq® analyse. Deze, vaak onder de marktprijs (OMP) deals, worden vervolgens op het platform van Great Property Experience aangeboden. Dit is de eerst 24 uur exclusief voor Black Badge deelnemers. 

 • Handel in winstgevende panden op ons platform
 • Op het platform delen we onze exclusieve content en krijg je toegang tot opnames van voorgaande events en trainingen
 • Je krijgt direct toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van Pieter, de coaches en alle Black Badges

Ervaringen van Black Badges

Black Badge is niet voor iedereen

Dit exclusieve programma is alleen voor mensen die de drive en commitment hebben om hun volle potentieel waar te maken met het bouwen van een vastgoedportfolio dat zorgt voor totale financiële vrijheid.

DisclaimerDe informatie die wij delen tijdens onze (online) trainingen, evenementen, succesgroepen en/of coaching zorgen er bij veel van onze deelnemers voor dat zij groeien in hun financiële vrijheid en mindset. Echter NIET bij iedereen. Dit is natuurlijk GEEN garantie. Hoe graag wij dit ook zouden willen.

De ervaring leert dat een deel van de mensen die deelneemt aan onze programma’s daarna niet de actie onderneemt die voor resultaten zorgt en daarom o.a. hun (vastgoed) doelen niet behalen. De resultaten die jij met dit jaarprogramma zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren; waaronder de bereidheid om hard te werken, tijd en geld te investeren in jezelf, adviezen en actiepunten vanuit de coaching toe te passen en bewezen vastgoedstrategieën te volgen. En doorzettingsvermogen! 

Om o.a. een passief inkomen te genereren, is het nodig om - zeker in het begin - zeer actief te zijn. Dit vraagt dus om hard werken en veel inzet. Ook voor “hands-off” investeren in het buitenland. Dit is GEEN manier om slapend rijk te worden. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's.

Als je je hier niet in kunt vinden, MELD JE DAN NIET AAN VOOR ONZE PROGRAMMA’S.

Onze coaches

Eveline Stam

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Erwin Groenendijk

Erwin komt uit de corporate wereld waarvoor hij in 2015 naar Spanje verhuisde. Hij weet tijdens zijn baan twee succesvolle vastgoedbedrijven op te zetten wat hem in 2019 de mogelijkheid geeft om zich fulltime te richten wat hem écht gelukkig maakt: vastgoed en de vrijheden die het biedt.

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Laurens Mirani

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 beloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij fulltime bezig met coachen, sourcen en investeren.

Edwin Rubens

Eind 2019 start bedrijfseigenaar Edwin met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later bezit hij, samen met zijn vrouw, al 5 panden. En we tellen door… Edwin weet als geen ander hoe je náást je normale werk, financiële vrijheid bereikt.

Max van Hoek

Sinds 2012 investeert Max actief in Nederland en Amerikaans vastgoed. Hij is financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. Altijd met beide voeten op internationale grond.

Huib Heijdra

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Bob Thijssen

Opgeleid als makelaar, bedrijfseconoom en ondernemer is hij een veelzijdig ondernemer. Samen met zijn compagnon Bob van Donzel is
hij al jaren zeer actief als vastgoedondernemer in onder andere het friends concept. Bob is een allround vastgoedcoach in alle soorten investeringen in Nederland.

Jelmer Nanninga

Zeer allround opgeleid als advocaat, makelaar en econoom is Jelmer van alle markten thuis. Hij is sinds jonge leeftijd vastgoedinvesteerder en heeft een grote vastgoedportefeuille in Nederland. Jelmer is een ambitieuze, veelzijdige vastgoedcoach.

Mireille Verhoef

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

Pieter Monsma

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Het aanvraagproces

Stap 1: Review aanvraag
Na het versturen van je aanvraag, beoordeelt een Black Badge adviseur of dit exclusieve programma bij je past, en andersom. Vul de aanvraag daarom zo volledig en gedetailleerd mogelijk in.


Stap 2: We zijn een goede fit
Als uit de review blijkt dat het Black Badge programma een goede fit is voor jouw situatie, neemt één van onze adviseurs contact met je op om een strategiegesprek in te plannen zodat we samen kunnen besluiten of je kunt starten met het Black Badge programma of niet.


Stap 3: Officieel Black Badge
Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ben je officieel Black Badge! We zetten het onboarding proces in gang en starten jouw traject naar financiële vrijheid via vastgoed. 

Benieuwd naar hoe jouw vastgoed reis als Black Badge er uit zal zien? Download gratis het Succesboek: de start van jouw vastgoedreis!

Download nu

Het on-boarding & coaching proces

1. Vragenlijst

Je krijgt onze GREAT vragenlijst met gedetailleerde vragen over jouw huidige situatie en wensen. Met jouw antwoorden gaan we bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen. 

2. Passende coach

Op basis van jouw antwoorden kijken we wie de best mogelijke coach is voor jouw persoonlijke vastgoedreis.

3. Intake

Jouw Black Badge traject start met een intake consult van drie uur met jouw coach. Tijdens deze eerste sessie maak je een gedetailleerd jaarplan met uitdagende, maar realistische doelen, afgestemd op jouw situatie en wensen.

4. Actiepunten

Na elke coachingsessie die volgt, neem je een lijst met duidelijke en specifieke actiepunten mee naar huis. Na het voltooien van je acties, kun je de volgende sessie inplannen. Tijdens elke sessie bespreken we jouw voortgang en brengen we je in contact met de juiste mensen binnen het netwerk.

5. Altijd support

Ook tussen de coachingsessies kun je rekenen op de support van jouw coach en het GPE netwerk. Bijvoorbeeld als je blijft steken op een actie of twijfelt over wie je moet contacteren. Je krijgt ook toegang tot exclusieve live Black Badge Masterminds en netwerksessies, Proranq en andere vastgoed tools, experts, betrouwbare leveranciers en winstgevende deals.

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!