Maandag 3 april 19.30 uur
De "Fiscale" zoomsessie over SPANJE

Wat is de snelste en makkelijkste manier om kennis op te doen? Een live zoomsessie volgen over de financiele consequenties als je investeert in Spanje! Gegeven door Pieter Monsma en Fiscaliste Lisa Wiegink, De gratis zoomsessie is verrassend en inspirerend. Dit webinar is voor jouw de actieknop om aan de slag te gaan in Spanje. Nieuwsgierig?

Kennis

Met elke keer een nieuw onderwerp deelt Pieter zijn kennis van zijn jarenlange ervaringen in het ondernemen, vastgoed en als spreker

Netwerk

Kennissen

Maak kennis met gelijkgestemde mensen  en vergroot jouw netwerk met leuke, gemotiveerde mensen

Masters of Property online pakket

Kansen

Vergroot jouw kansen op succes. De bal komt niet zomaar naar je toe rollen: kansen creëer je zelf.

Steeds een ander onderwerp

De SUCCES zoomsessies zijn bedoeld voor jou als je wilt groeien. Persoonlijk, zakelijk of financieel. Met steeds een nieuw onderwerp deelt Pieter zijn kennis door zijn 20-jarige loopbaan in het vastgoed en zijn 30-jarige loopbaan als inspirator en trainer te combineren.

“In goede tijden, maar zeker ook in tijden dat er verschuivingen plaatsvinden, wil ik jou laten zien wat er wél mogelijk is.”

Doe jij wat je allemaal weet?

We horen mensen wel eens zeggen “Ik weet alles al. Deze kennis is niets nieuws voor mij.” Maar, als je alles al weet… Waarom pas je het dan niet toe? Tijdens de webinars zal je vast dingen horen die je al eens voorbij hebt horen komen. Maar, die herhaling is soms nét wat je nodig hebt. Al haal je er maar één ding uit waar jij direct mee aan de slag kunt en hiermee jouw leven veranderd, is het webinar al meer dan de moeite waard geweest voor jou.


Haal er één ding uit
Daarnaast is herhaling de kracht van communicatie. Waar sta jij nu in jouw vastgoedreis? Vergelijk de kennis opnieuw horen met een film voor de tweede keer bekijken, je bekijkt dingen op een andere manier. Misschien heb je nu andere vragen die je beantwoord wilt hebben of wil je doorpakken waar je toen gebleven bent? In beide gevallen een goed idee om deel te nemen.

Leren presenteren: 2, 9 & 16 januari

Met onderwerpen als doelen stellen, spreekangst overwinnen, de geheimen van een sterke presentatie, storytelling, het presenteren van vastgoeddeals, de drie aspecten van gedrag en meer.

Leren investeren: 26 & 30 januari en 2 & 6 februari

Welke kansen zijn er vandaag de dag als je investeert in vastgoed? Welke verschillende vastgoedstrategieën zijn er en passen bij jou? Verleg jouw grenzen: investeren in het buitenland. Maar ook, investeren in het hoge segment in het buitenland en investeren rondom de Middellandse zee in nieuwbouw (vakantie)woningen

Vastgoed in het buitenland: 13, 20 en 27 februari & 6 maart

Wat zijn de mogelijkheden van investeren in vastgoed in het buitenland? Waar liggen de kansen? Hoe investeer je SLIM? In hoeverre kun je hands-off investeren? We gaan dieper in op Spaans en Brits vastgoed. Wat zijn de voor- en nadelen en wat zijn de verschillen?

NODIG JOUW VRIENDEN UIT

Delen = groeien. Laat jouw omgeving kennis maken met vastgoed en de Great Property Experience community. Jij bent iemand die het leven van anderen kunt inspireren, kunt veranderen. Dat hoeft niet groots, het kan ook enkel door ze te delen wat jij doet. Dus, gun je vrienden een inkijkje in jouw wereld en deel de link van het webinar naar keuze.

Wie is Pieter Monsma?

Als oprichter van Great Property Experience, internationaal spreker en business-coach begon Pieter Monsma ooit als boer. Dit is hij jarenlang geweest, maar hier werd hij niet gelukkig van. Hij vond zijn passie en kreeg persoonlijke én financiële vrijheid. Na zijn doorbraak tot succes en met een miljoenenportefeuille aan vastgoed, leeft Pieter nu voor zijn allergrootste passie: mensen helpen patronen te doorbreken die hun gewenste succes in de weg staat.

Als professioneel netwerker weet hij hoe belangrijk het is om je te omringen met positieve, professionele en passievolle ondernemers. Dit doet hij met de organisatie Great Property Experience.

Een netwerk met gelijkgestemden

Vergroot jouw netwerk en omring je met gemotiveerde, gezellige mensen. De webinars zijn mooi netwerkmomenten om gelijkgestemden te treffen.  Samen vullen we het netwerk iedere keer weer met leuke en enthousiaste mensen. Elk nieuw contact brengt een nieuw netwerk met zich mee. Tijdens de online sessies heb je de kans om Pieter Monsma en andere beginnende of ervaren vastgoedbeleggers te ontmoeten. Vergroot je netwerk en stel jouw vragen. Als professioneel netwerker weet Pieter hoe belangrijk het is om je te omringen met positieve, professionele en passievolle ondernemers.


De 100% regel toepassen

Om optimaal rendement te halen uit wat er aan kennis gedeeld wordt, vragen we jou om de 100% regel toe te passen. Zorg dat je 100% focus en aandacht hebt, dan zul je er ook het meeste voor jezelf uithalen. Maak aantekeningen, stel vragen en zorg dat je fysiek en zichtbaar in beeld bent met jouw naam. Zichtbaarheid is de belangrijkste regel. Kansen creëer je namelijk zelf. Ook maakt dit het netwerken makkelijker én leuker voor alle aanwezigen. Netwerken in de vastgoedwereld is cruciaal, dus we coachen jullie hier nu al op. Zo bouwen we samen aan meer Kennis, Kennissen en Kansen.


Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met iemand van ons team!