“In goede tijden, maar zeker ook in tijden dat er verschuivingen plaatsvinden, wil ik jou laten zien wat er wél mogelijk is.”

Leren presenteren: 2, 9 & 16 januari

Met onderwerpen als doelen stellen, spreekangst overwinnen, de geheimen van een sterke presentatie, storytelling, het presenteren van vastgoeddeals, de drie aspecten van gedrag en meer.

Leren investeren: 26 & 30 januari en 2 & 6 februari

Welke kansen zijn er vandaag de dag als je investeert in vastgoed? Welke verschillende vastgoedstrategieën zijn er en passen bij jou? Verleg jouw grenzen: investeren in het buitenland. Maar ook, investeren in het hoge segment in het buitenland en investeren rondom de Middellandse zee in nieuwbouw (vakantie)woningen

Vastgoed in het buitenland: 13, 20 en 27 februari & 6 maart

Wat zijn de mogelijkheden van investeren in vastgoed in het buitenland? Waar liggen de kansen? Hoe investeer je SLIM? In hoeverre kun je hands-off investeren? We gaan dieper in op Spaans en Brits vastgoed. Wat zijn de voor- en nadelen en wat zijn de verschillen?

Wie is Pieter Monsma?

Als oprichter van Great Property Experience, internationaal spreker en business-coach begon Pieter Monsma ooit als boer. Dit is hij jarenlang geweest, maar hier werd hij niet gelukkig van. Hij vond zijn passie en kreeg persoonlijke én financiële vrijheid. Na zijn doorbraak tot succes en met een miljoenenportefeuille aan vastgoed, leeft Pieter nu voor zijn allergrootste passie: mensen helpen patronen te doorbreken die hun gewenste succes in de weg staat.

Als professioneel netwerker weet hij hoe belangrijk het is om je te omringen met positieve, professionele en passievolle ondernemers. Dit doet hij met de organisatie Great Property Experience.

Kom in contact met ons

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met Pieter Monsma