Gratis live zoomsessies over leren presenteren
Op 2 januari, 9 januari & 16 januari


Deze reeks is helaas verlopen!

2 januari: Jouw doelen realiseren door een succesvolle presentatie

Jouw leven kan volledig veranderen door het stellen van doelen. Wat zijn jouw doelen het komende jaar? Kun je deze onder woorden brengen enpresenteren? Oefen tijdens dit webinar met jouw pitch en leer een onvergetelijke indruk achter te laten.


9 januari: De geheimen van een sterke presentatie

Leer meer over de structuur van storytelling, de drie aspecten van gedrag die jij kunt inzetten, hoe mensen jouw verhaal onthouden, tips om impact te maken met jouw verhaal en wat je als vastgoedinvesteerder in jouw dagelijkse praktijk kunt bereiken met een sterke presentatie.


16 januari: Vastgoeddeals sluiten met krachtig presenteren 

Wat kun jij verbeteren in jouw presentatie skills om jouw vastgoeddeals over de bühne te krijgen? Je hebt immers maar één kans voor een goede eerste indruk. Hoe kom je professioneel, competent, transparant en betrouwbaar over? Het is slim om te weten wat je daarin zelf kunt doen.


Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!