Live Zoomsessie vanavond om 19.30 uur
Investeren én genieten met Gerard Haagsma!
Je meldt je aan voor een reeks, bekijk de agenda hieronder. Na het aanmelden ontvang je meteen de Zoomlink en naderhand concrete inhoud over de zoomsessies.

26 januari: De 7 sleutels van succesvol investeren in vastgoed

Wat zijn de mogelijkheden van vastgoed vandaag de dag? Wat kun je ermee bereiken? Wat zijn de 7 sleutels van succesvol investeren in vastgoed?Wat zijn de 10 motto’s van succesvolle vastgoedinvesteerders?


30 januari: Welke vastgoedstrategie past bij jou?

Er zijn erg veel vastgoedstrategieën waar jij als vastgoedinvesteerder uit kunt kiezen. Welke strategie past bij jou? Wat is jouw uiteindelijke doel? En waar haal jij plezier uit? Een sessie met toelichting over de verschillende vastgoedstrategieën, zodat jij jouw volgende stap helder voor ogen hebt.


2 februari: Investeren in het hoge segment

Succesvol investeren in luxe appartementen, vakantiewoningen en villa's in Spanje en Portugal. Gerard Haagsma deelt graag zijn ervaringen. Een webinar voor ondernemers die willen investeren, het rendement willen behalen, maar vooral willen genieten en geen gedoe willen.


Vanaf 19:30 uur


6 februari: Versnellen en leergeld besparen 

Vastgoed kan je enorm veel geld opleveren, maar met veelgemaakte fouten kun jij ook een hoop verliezen. Misschien loop je hierdoor vast in jouw vastgoedreis. Hoe versnel je en bespaar je tegelijkertijd ook een berg leergeld? Wat kunnen wij voor jou betekenen en wat kun je zelf veranderen

Vanaf 19:30 uur


Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!