Live zoomsessies met Pieter om je vragen te stellen die je hebt over de trainingen die ik organiseer en in dit geval over leren investeren in het buitenland, zoals in Spanje, Uk of Duitsland.
Elke maandag vanaf 19.30 uur

Meld je nu aan en ontvang de zoomlink.

26 januari: De 7 sleutels van succesvol investeren in vastgoed

Wat zijn de mogelijkheden van vastgoed vandaag de dag? Wat kun je ermee bereiken? Wat zijn de 7 sleutels van succesvol investeren in vastgoed?Wat zijn de 10 motto’s van succesvolle vastgoedinvesteerders?


30 januari: Welke vastgoedstrategie past bij jou?

Er zijn erg veel vastgoedstrategieën waar jij als vastgoedinvesteerder uit kunt kiezen. Welke strategie past bij jou? Wat is jouw uiteindelijke doel? En waar haal jij plezier uit? Een sessie met toelichting over de verschillende vastgoedstrategieën, zodat jij jouw volgende stap helder voor ogen hebt.


2 februari: Investeren in het hoge segment

Succesvol investeren in luxe appartementen, vakantiewoningen en villa's in Spanje en Portugal. Gerard Haagsma deelt graag zijn ervaringen. Een webinar voor ondernemers die willen investeren, het rendement willen behalen, maar vooral willen genieten en geen gedoe willen.


6 februari: Investeren rondom de Middellandse zee in nieuwbouw (vakantie)woningen 

Pieter Leeflang belicht zijn speciale kijk op het behalen van rendement op nieuw vakantiewoningen aan de noordkant van de Middellandse zee (denk aan Spanje, Cyprus, Griekenland). Pieter zal uitleggen waarom hij vindt dat de BAR niet eens zo relevant is. Ben je benieuwd waar hij wel op aanstuurt om de gewenste rendementen te behalen?


Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!