Gratis live zoomsessies over investeren in het buitenland.


Volg onze berichtgeving over het investeren in het Buitenland.
Wil je een gratis zoomsessie volgen omdat je interesse hebt in bijvoorbeeld Spaans of Brits vastgoed? Ga dan naar www.spaansvastgoed.nl of www.britsvastgoed.nl.


13 februari: Investeren over de grenzen

Vastgoed in Zwitserland, Nederland, Spanje en de UK. Aanstaande maandag komt het allemaal voorbij tijdens de live zoomsessie met Sandra van Ravenzwaaij. Sandra investeert in 4 verschillende landen en deelt haar persoonlijke ervaringen met de voor- en nadelen van investeren over de grenzen. Samen met Pieter licht ze de flip en verhuur strategieën toe. Daarnaast vertelt Pieter meer over zijn ervaringen met vastgoed in België, Costa Rica, Duitsland en UK.


20 februari: Investeren onder de Spaanse zon

Steeds meer Nederlanders investeren in Spanje vanwege de hoge rendementen, lage aankoopprijzen, grote huurdersmarkt en omdat het huidige aanbod financieel aantrekkelijker is dan in Nederland. Tijdens deze zoomsessie vertelt Erwin Groenendijk je meer over zijn ervaringen in Spanje en de voor- en nadelen van Spaans vastgoed.


27 februari: Investeren in de UK als landlord

Huisjesmelker? Volgens de UK inwoners ben jij juist een LANDLORD. In de UK worden buitenlandse investeerders met open armen ontvangen. Waarom? Verbreed jouw kennis tijdens deze live zoomsessie met Pieter Monsma en Jaap de Mare, ervaren vastgoedinvesteerder in de UK. Jaap deelt 9 redenen waarom je wél en 4 redenen waarom je misschien niet zou investeren in de UK.


6 maart: Transformatieprojecten in Spanje

Als vastgoedinvesteerder in Spanje deelt Erwin zijn ervaringen met transformatieprojecten in Valencia. Hij heeft hiervoor een specifieke strategie: het transformeren van commercieel naar residentieel. Erwin vertelt je ook meer over de keuze van toeristisch of niet-toeristisch verhuren.


Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!