Vrijdagavond programma

Na het programma van de eerste dag van de Great Academy Investeren in Spaans vastgoed staat er bomvol programma voor jou klaar met veelbelovende kansen. Dat de ontdekkingsreis naar Spaans vastgoed voor de GPE community verder gaat, dat staat vast. Doe jij ook mee?

Meer informatie

Datum & tijd

Vrijdag 24 maart |Vanaf 17.30 uur

Prijzen

Deelname: gratis

Consumptiemuntjes: €2 per stuk

Diner: €32,50 per persoon

Programma

17.30 uur - Ontvangst

17.45 uur - Casa Quest Spanje

18.15 uur - Deal presentatie
19.00 uur - Dinerbuffet & borrel

Locatie

Pieters boerderij (Kleiweg 5, Emmeloord)

1) Casa Quest Spanje

Ben jij opzoek bent naar een unieke reiservaring waarbij je verborgen pareltjes van de Spaanse vastgoedmarkt ontdekt en LIVE een uitgebreid netwerk van makelaars, notarissen en sourcers ontmoet?

Pieter en Mireille zijn meerdere malen op vastgoedreis naar Spanje geweest en zijn inmiddels ongelooflijk veel wijzer geworden. Elk bezoek aan diverse makelaars levert weer enorm veel informatie en vooral nieuwe contacten op. Daarnaast is Pieter een GREAT sourcer bij uitstek en heeft een neus voor parels.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van waardevolle informatie en contacten in Spanje, wees er dan zeker bij op de vrijdagavond. Ontdek wat de Casa Quest inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen.

Aanmelden vrijdagavond

2) Deal presentatie

Van een sterke investering tot mogelijkheid om zelf regelmatig te genieten in jouw tweede woning. Erwin zal op de vrijdagavond zijn gloednieuwe concept presenteren: Nieuwbouwprojecten aan het strand en mogelijkheid tot hefbomen. De deal presentatie zal anders zijn dan dat je van ons gewend bent, zo ontwikkelen we samen steeds verder. Er is vraag naar financieringen en dus heeft Erwin dit als mogelijkheid bij zijn nieuwe projectlancering toegevoegd waardoor hefbomen ook in Spanje tot de mogelijkheden kan behoren. Het unieke van deze deal presentatie is dat jij jouw vragen over het project meteen aan Erwin kunt stellen.

Aanmelden vrijdagavond

3) Dinerbuffet & borrelen

Vanaf 19.00 uur staat er een heerlijk dinerbuffet in Spaanse sferen op jou te wachten. Geniet van warme en koude tapashapjes, paëlla, Spaanse stoofpot, diverse salades, desserts en nog veel meer. Na het diner gaan we richting de boerderij bar om hier verder te borrelen en netwerken, met wellicht een paar danspasjes ;).

Meld je hier aan!

Deze avond wordt het allemaal toegelicht. De unieke vastgoedreis Casa Quest en het gloednieuwe project van Erwin. Je zal vast met vragen zitten, wees er dus vooral bij! Leg meteen nieuwe contacten met de andere aanwezige deelnemers die ook geïnteresseerd zijn in Spaans vastgoed,  ontdek meer over de aangeboden mogelijkheden en stel meteen jouw vragen.