Veelgestelde vragen

                   

FAQ

Ik wil mij graag aanmelden voor een event van Great Property Experience, hoe kan ik dit doen?

Wat tof dat je je graag wilt aanmelden! Dit kan via de agenda van Great Property Experience: https://greatpropertyexperience.com/agenda/. Klik daar op het gewenste event en meld je aan via de link op de pagina.

Ben je een Master of Black Badge? Deze agenda met exclusieve events vind je op het MyGPE platform.

Ik wil geen e-mails meer ontvangen van Great Property Experience / Proranq, wat kan ik doen?

Wat jammer dat je de toffe informatie mails van Great Property Experience niet meer wilt ontvangen. Je kunt je afmelden door onderaan de mail op 'uitschrijven' te klikken of door een mailtje te sturen naar support@greatpropertyexperience.com.

Wil je je afmelden voor de mails van Proranq? Ga dan naar profiel > meldingen > notificaties stopzetten. Let op: je krijgt dan geen melding meer van onze exclusieve vastgoeddeals.

Ik ontvang geen e-mails van Great Property Experience, maar wil deze wel graag lezen. Wat kan ik doen?

Het gebeurt soms dat de mails van Great Property Experience in je spambox terecht komen. Als ze daar niet staan, mail dan naar support@greatpropertyexperience.com, dan voegen wij je e-mailadres opnieuw toe!

Ik heb mij aangemeld voor een event, maar ik ben helaas verhinderd. Wat nu?

Wat jammer dat je niet meer kunt komen. Je kunt een mail sturen naar support@greatpropertyexperience.com om je af te melden.

Ik heb mij aangemeld voor een event van Great Property Experience, maar ik heb nog geen mail ontvangen met locatie en tijd. Wat nu?

Het gebeurt soms dat de mails van Great Property Experience in je spambox terecht komen. Als ze daar niet staan, mail dan naar support@greatpropertyexperience.com, dan sturen wij de mail met gegevens opnieuw naar je op.

Mijn gegevens zijn verlopen of ik kan niet meer inloggen. Wat kan ik nu het beste doen?

Stuur een mailtje naar support@greatpropertyexperience.com om een nieuwe vouchercode aan te vragen of klik op 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te maken via je mail.

Ik heb een specifieke vraag m.b.t. investeren en ik zou graag met iemand praten die er wat verstand van heeft.

Wat goed dat je er zo actief mee bezig bent. Je kunt op meerdere manieren in contact komen met ons netwerk. De snelste manier is via het Forum. Ga naar https://greatcommunity.nl/ om een account aan te maken en zet je vraag op ons platform. Kijk gerust even rond, het kan namelijk zijn dat je vraag al beantwoord is en dat dit al op het Forum staat.

Als ik Proranq probeer te openen krijg ik een leeg scherm. Wat kan ik nu het beste doen?

Op dit moment kan het zo zijn dat Proranq nog niet volledig werkt met Microsoft Edge. We raden aan om tijdelijk een andere browser te gebruiken zoals Safari of Google Chrome. Mocht dit de problemen niet verhelpen, stuur dan een mail naar support@greatpropertyexperience.com.

Zijn de webinars op een later tijdstip terug te kijken?

Het webinar is niet op een later tijdstip terug te kijken. Deze wordt altijd live gegeven door onze sprekers. Zorg dat je tijd in je agenda vrijmaakt om het webinar te kunnen volgen en je optimaal gebruik kunt maken van de kennis die gedeeld wordt.

Het aanmelden voor het webinar lukt niet, wat moet ik doen?

Vervelend om te horen dat het aanmelden niet lukt. Wat vaak het probleem oplost is door jouw telefoonnummer als volgt in te vullen: +31612345678 of 0031612345678. Is dit niet het geval, mail dan naar support@greatpropertyexperience.com

Wat als ik een klacht wil indienen?

Als wij het niet goed hebben gedaan, dan sorry daarvoor. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent maar soms gaat dat mis. En dat is nooit de bedoeling. Jouw klacht lossen wij natuurlijk graag zo snel mogelijk voor je op. Je kunt deze het beste direct via support@greatpropertyexperience.com melden. Binnen 2 werkdagen krijg je dan een reactie van ons. Is er haast bij dan kun je natuurlijk altijd onze support afdeling bellen.

Ben je niet tevreden met het antwoord dat je hebt gekregen? Dan kun je een stap verder en de klacht direct bij de directeur indienen. Je kunt hem mailen via pieter@greatpropertyexperience.com of een brief sturen naar Great Property Experience t.a.v. Pieter Monsma, Postbus 170, 8300 AD Emmeloord. Binnen 5 werkdagen na ontvangst krijg je van ons dan een inhoudelijke reactie.

Kan ik Sourcing Partner worden voor Great Property Experience?

Jazeker, wil jij gebruik maken van een professioneel netwerk van serieuze beleggers om jouw deals aan te bieden? Neem contact op met support@greatpropertyexperience.com en vertel ons wie jij bent en waarom jij Sourcing Partner wilt worden.

Kan ik de Masters of Property op een later moment volgen?

Zeker, dat is geen probleem! De Masters of Property is een 6 weekse training waarin je elke week 2 nieuwe modules krijgt. Na deze 6 weken heb je alle modules in jouw online omgeving staan en kun je alles (terug)kijken wanneer het jou het beste uitkomt. De modules blijven onbeperkt beschikbaar!

Wat is financiële vrijheid?

Er worden verschillende termen voor gebruikt, financiële vrijheid beschrijft het volgens ons het beste. Financiële vrijheid betekent dat je vrij bent om jou2 passie te volgen zonder financiële beperkingen. De standaard "rat race" die veel mensen volgen, is zoveel mogelijk studeren, werken voor een salaris, een hypotheek nemen en vervolgens zit je "gevangen" aan je vaste lasten. Op het moment dat je een actief vermogen gaat vervangen door een passief vermogen (bijvoorbeeld door huuropbrengsten), dan kun je die vrijheid weer terug krijgen. Het is tijd om te leven.

Kan ik de cursus declareren bij mijn werkgever?

Dat is afhankelijk van het bedrijfsbeleid. Als jouw werkgever een trainingsbudget beschikbaar heeft gesteld voor jou is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via support@greatpropertyexperience.com om een factuur van jouw cursus te ontvangen. Als dit gewenst is kunnen wij op de factuur aangeven dat het een training betreft.

Wat is Proranq®?

Proranq® is een platform exclusief voor de Masters en Black Badges van Great Property Experience. Via Proranq® kun je jouw deals eenvoudig doorrekenen, na het invullen van alle gegevens berekend Proranq® niet alleen jouw rendementen maar verzorgt het ook een overzicht van vergelijkbare panden. Al deze informatie wordt verwerkt in een overzichtelijk PDF bestand en naar jou gemaild.


Daarnaast kun je jouw deals via Proranq® uploaden voor de Proranq® Listings waarin het netwerk van vastgoedbeleggers de mogelijkheid hebben om jouw deal tegen een zelf te bepalen vergoeding af kunnen nemen.

Welke training is het meest geschikt voor mij?

Wil jij meer weten over vastgoed en financieel vrij worden maar weet je niet precies welke training het beste aansluit op jouw wensen? Neem contact op met support@greatpropertyexperience.com en dan zullen wij met jou kijken welke training het meest geschikt is voor jou.

Is de training aftrekbaar van de belasting?

Er zijn mogelijkheden om de training af te trekken van het belastbaar inkomen. Wij adviseren om de mogelijkheden te bespreken met jouw belastingadviseur of boekhouder om te zorgen voor een passend advies in jouw persoonlijke situatie.

                 

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons!