2-daagse intensieve
Presentatie & Netwerk training

Leer hoe je meer geld en deals aantrekt voor jouw business en hoe je mensen inspireert met jouw persoonlijke verhaal

Groots presenteren

Leer groots presenteren met de levensveranderende tools en presentatietechnieken

100% jezelf

Deel jouw boodschap, jouw passie, jouw hartzeer en inspireer anderen door 100% jezelf te zijn

Geld verzamelen

Leer het geheim van succesvolle pitches en presentaties en laat het geld naar JOU toekomen

Wil jij een kei worden in jezelf presenteren? Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk!

Met een goede presentatie aan de juiste doelgroep kun je miljoenen aan investeringen ophalen voor je onderneming, de beste deals afsluiten, of je persoonlijke boodschap delen om de wereld te inspireren. Presenteren kan een van de gaafste ervaringen zijn en voldoening geven. Maar als je de kritische kennis en vaardigheden mist, kan het staan op een podium of het geven van een presentatie een hele strijd zijn. Het is één van de oorzaken dat vele mensen weinig succes hebben met presenteren en daardoor ook weinig (financiële) resultaten behalen. Podiumvrees of alleen al spreken in het openbaar is voor velen een grote angst waardoor vele kansen voorbij gaan.


Nadat je deze training hebt gevolgd zul je exact weten hoe je mensen met je persoonlijke verhaal inspireert, meer vermogen uit de markt haalt en geld kunt verdienen met jouw persoonlijke presentaties. Je bouwt makkelijker een netwerk van gelijkgestemden om je heen en kunt hierna maximaal resultaat behalen uit jouw eigen en andermans netwerk. Plus je bent voorgoed van je podiumangst af!

Persoonlijke presentatietraining gericht op jouw casus!                                                                 Je werkt aan jouw eigen verhaal en vult deze stap voor stap aan met de nieuwe kennis en theorie. Dus jouw pitch, jouw speech, jouw presentatie is gebruiksklaar als je weer naar huis gaat.

                                                                                                                                                         

Soms zit het geheim in 1 of 2 kleine veranderingen die een groots effect hebben. Dat geldt zowel voor jouw mentale en fysieke staat. Dat geheim ga je hier zelf ontdekken, want dat is voor iedereen anders.

                                                                                                                                                         

Exclusief voor alle Black Badges: 50% korting!

Deelnemers van het Black Badge jaarprogramma en het Black Badge For Life programma ontvangen 50% korting per persoon op deze 2-daagse training. Zo kun je opnieuw profiteren van het feit dat je Black Badge bent!

"Wist je dat presenteren en trainen één van de best betaalde bedrijfstakken is?"

Jouw boodschap aan de wereld presenteren is goud waard

Het ontbreekt in de wereld aan inspirerende sprekers die met hun persoonlijke verhaal, hun lijden en successen anderen kunnen inspireren om meer uit het leven te halen. Het is aan jou om de wereld te verbeteren, een beetje mooier voor anderen te maken. Dat kun je. Velen wachten op jouw verhaal.

Leer hoe je overtuigend, emotioneel en inspirerend jouw verhaal kunt presenteren aan de wereld. Help mee om de wereld van anderen rijker te maken door mensen via jouw presentatie in zichzelf te laten geloven. Door anderen met jouw verhaal aan te zetten om het roer om te gooien en ook het meeste uit hun leven te halen. 

Ben jij iemand die dat altijd al heeft willen doen, maar dit nog nooit heeft willen starten? Wil jij een legacy achterlaten aan anderen omdat je een goed verhaal hebt wat je wilt overbrengen aan duizenden? Dan is deze training geschikt voor jou.

Deze training is voor jou als...

 • je wilt groeien in jouw business
 • je wilt groeien als persoon
 • je volle zalen wilt trekken
 • je sneller financiële vrijheid wilt bereiken
 • je een topper wilt worden in het spreken in het openbaar
 • je anderen wilt inspireren en motiveren
 • je een beginner of professional bent, die zich sterk wilt ontwikkelen op het podium, 1-op-1, online of een mix van alle drie
 • je ondernemer, coach, manager, mentor of bedrijfseigenaar bent

"Deze training zal jouw leven én dat van anderen voorgoed veranderen: Persoonlijk, zakelijk en financieel."

Datum & tijd

najaar 2023 - 09:00 tot 17:30 uur (avondprogramma tot 21:30 uur op dag 1)

Investering

€997,- exclusief btw en overnachting & inclusief lunch, diner, koffie, thee en fris 

Locatie

Bij Pieter & Mireille thuis op de boerderij in Emmeloord, inclusief podium met spots ;)

Overnachten

Heb je een tent of camper? Dan kun je op de boerderij blijven slapen! Er zijn ook verschillende hotels in de buurt van de boerderij te vinden.

Leer jezelf en jouw business 100% congruent en met impact te presenteren

  Hoe sta jij als een huis in een persoonlijke onderhandeling? Hoe doe je een pitch vanaf het podium en inspireer je mensen met jouw eigen unieke verhaal? Hoe bouw je aan jouw eigen power netwerk? Dit alles kun je trainen en dat gaan we doen met een kleine groep gelijkgestemden in deze bijzondere training, bij Pieter op de boerderij.

  Het geheim van succesvolle pitches en presentaties leer je van de masters. Maar er zijn er maar weinig die hun ervaring delen met jou. Pieter en Mireille delen dit juist wel met jou in zijn 2-daagse intensieve Presentatie & Netwerk training. Met meer dan 25 jaar ervaring en passie in ondernemen, netwerken en presenteren, is Pieter wellicht wel de beste persoon in Nederland om jou dit te leren én ter plekke te demonstreren. Mireille voegt haar jarenlange theoretische kennis als train-de-trainer toe en zal daarmee de theorie naadloos koppelen aan de praktijk.

  In deze 2-daagse training leren zij jou hoe jij jezelf en jouw business 100% congruent en met impact kunt presenteren en hoe je jezelf kunt verkopen door te inspireren. Hoe breng je jouw verhaal rustig en krachtig, in 1-op-1 pitches of voor grote groepen mensen, zodanig dat het helemaal klopt? Dat er kippenvel op het lijf verschijnt?

De levensveranderende presentatie technieken die je in deze 2-daagse training onder andere leert

 • De opbouw van je verhaal

 • Personal branding

 • Modellen om je verhaal stevigheid te geven

 • Jezelf als autoriteit neerzetten

 • Storytelling

 • Podium- en zaaltechnieken

 • De drie aspecten van gedrag om in te zetten

 • Coachingstechnieken vanaf het podium 

Nadat je deze training hebt gevolgd...

 • Weet je exact hoe je mensen met je persoonlijke verhaal inspireert
 • Hoe je meer vermogen uit de markt haalt
 • Hoe je geld kunt verdienen met jouw persoonlijke presentaties
 • Kun je makkelijker een netwerk van gelijkgestemden om je heen bouwen
 • Weet je hoe je maximaal resultaat kunt behalen uit jouw eigen en andermans werk

Sprekers tijdens de Presentatie & Netwerk training

Pieter Monsma

Pieter Monsma is sinds 1993 een inspirerende spreker en ondernemer die op vele podia heeft gestaan, bedrijven gebouwd en netwerken opgezet en geleid. Hij beheerst de kunst van tijd en timing, het verbinden van mensen en kent het commerciële succes van presenteren en netwerken als een professional. 

Mireille Verhoef

Mireille Verhoef is internationaal gecertificeerd NLP trainer en staat sinds 2006 voor groepen als communicatie trainer en coach in persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij heeft toegevoegd aan deze training: de theorie van gedrag, de aspecten van presenteren, de kracht van de juiste woorden en de geheimen van storytelling. 

De experience van anderen

Wil je graag meer weten of ben je benieuwd of deze training geschikt is voor jou?

Bel of whatsapp met Pieter of Mireille

Pieter: 06 53 10 72 12

Mireille: 06 53 88 2434

Plan dan hieronder vrijblijvend een oriëntatiegesprek in en ontdek samen met iemand van ons team of deze training bij jou past. We staan graag voor je klaar!