Succesgroep: Een sterk lokaal power team!

Samen werken aan succes met mensen uit jouw regio

De regionale succesgroepen zijn er om een sterk lokaal powerteam met vastgoedondernemers op te bouwen. Dit zorgt voor versnelling in het financieel vrij worden door het vangnet van de groep. Deze succesgroepen zijn voor mensen die sneller financieel vrij willen worden door zich te omringen met een powerteam van ondernemende vastgoedinvesteerders. Mensen die willen profiteren van het gemak van regionaal samenkomen en daarmee zich toegang verschaffen tot een vastgoednetwerk met Kennis, Kennissen en Kansen.

Een succesgroep is voor jou als..

 • Je behoefte hebt aan een maandelijkse impuls om samen te groeien
 • Je net gestart bent met jouw vastgoedreis en je hongerig bent naar kennis, kennissen en kansen
 • Je gedisciplineerd en gecommitteerd de afspraak met jezelf en jouw groepsgenoten kunt maken om maandelijks aanwezig te zijn
 •  Je elke maand inspiratie wilt ontvangen door kennis te maken met nieuwe vastgoedsprekers en/of leveranciers die jou kunnen helpen tijdens jouw vastgoedavontuur
 • Je zichtbaar wilt leren worden en jouw pitch en presentatie iedere maand wilt trainen en verbeteren 
 • Je gelooft in onze filosofie van delen is groeien en dit graag samen wilt doen
Meld je nu aan

Maar niet handig voor jou als..

 1. Je momenteel geen tijd of ruimte in jouw agenda hebt om maandelijks bijeen te komen 
 2. Je liever heel gericht met alleen mensen die dezelfde strategie volgen wilt afspreken, want de succesgroepen bestaan uit mensen die allemaal in een ander land investeren en een andere strategieën volgen 

De eerste succesgroep start in het zuiden van Nederland.

We beginnen in de regio's waar de meeste vraag is. Er is al belangstelling voor een leiderschapsteam in het zuiden van het land, bestaande uit Dick van der Kaa, Lotte Vermeulen en Marion Neggers. Marion heeft al een eigen locatie in Uden, waar de maandelijkste bijeenkomsten plaats kunnen vinden!

Onze droom

Onze droom is een regionale netwerkorganisatie van vastgoedinvesteerders die maandelijks op een vast dagdeel samenkomen. Een vaste groep van betrokken en leuke mensen die zich gecommitteerd hebben om elke maand bijeen te komen. Die daarvoor de tijd en ruimte in de agenda hebben vrijgemaakt en daar alles voor doen om erbij te zijn. Een jaar lang elkaar stimuleren, helpen en vooral inspireren om de benodigde stappen te zetten om de beoogde doelen te behalen. Een soort maandelijkse inspiratie- en disciplinepil op de reis naar financiële vrijheid. Met vastgoedinvesteerders die alle verschillende strategieën uitoefenen en elkaar daarin stimuleren.

Voor iedere succesgroep is een leiderschapsteam nodig

Voor iedere succesgroep is er een leiderschapsteam nodig dat bestaat uit drie leden: een voorzitter, penningmeester en secretaris.

Zodra we een leiderschapsteam voor een regio bij elkaar hebben met minimaal 20 enthousiaste Black Badges, kan een succesgroep van start gaan. Voorafgaand en gedurende het jaar krijgt het leiderschapsteam een complete uitleg en training over het opzetten, runnen en begeleiden van de succesgroep. We rollen dit stap voor stap uit over de regio's in Nederland.

Waaruit bestaat het werk van een leiderschapsteam?

Maandelijks uitnodigen van een spreker, via de events afdeling van Great Property Experience. 


Afspraken maken met de (vaste) locatie en het beheren van de agenda. Daarnaast verzorg je ook de financiële administratie van de locatiekosten met de deelnemers. 

Eventuele gasten verwelkomen die uitgenodigd zijn door de deelnemers

10 minuten presentatie kiezen uit de vaste deelnemers van de succesgroep
Vastgoedresultaten monitoren en deelnemers complimenteren en motiveren in beweging te blijven. Daarnaast middel je ook in de vastgoedtips. 
60 seconden pitch al rode draad in de bijeenkomst laten lopen. Terugkoppeling geven van de tips en adviezen gegeven en ontvangen n.a.v. de zoekvraag uit deze pitch. 

Wat is de rol van Great Property Experience bij de succesgroepen?

 • Nieuwe Black Badges verdelen over de regionale groepen
 • Opleiden en begeleiden van het leiderschapsteam
 • Starttrainingen verzorgen voor nieuwe groepsleden
 • De informatie uit alle succesgroepen delen en beschikbaar stellen aan de afzonderlijke groepen
 • Sprekers en leveranciers die interessant zijn voor het netwerk beschikbaar stellen aan de groepen
 • Monitoren van de acties en resultaten van de deelnemers in overleg met het leiderschapsteam
 • Zichtbaar maken van de leden en het leiderschapsteam
 • De verschillende groepen met elkaar verbinden via de Vastgoed Conventie die elk kwartaal de landelijke bijeenkomst is van alle Black Badges

Ik wil deelnemen!

Wat gaaf dat je deel wilt nemen aan een succesgroep die dicht bij jouw woonplaats maandelijks bijeenkomt. Je kunt je via de knop hieronder aanmelden voor een succesgroep. Wil je ook deelnemen aan het leiderschapsteam? Dan horen we dat ook heel graag!

De investering in jezelf

Naast de tijdsinvestering van de maandelijkse dagdelen vraagt het deelnemen aan een succesgroep ook een financiele bijdrage van €997,- per jaar. Bestaande Black Badges mogen de eerste drie maanden gratis deelnemen en in deze tijd besluiten om zich te committeren voor de volgende 12 maanden. Leden van het leiderschapsteam mogen gratis deelnemen aan de succesgroepen. 

Heb je nog vragen over de succesgroepen?