Mireille op ontdekkingsreis naar Spaans vastgoed!

"Is investeren in Spaans vastgoed iets voor mij?" Deze brandende vraag wil Mireille Verhoef gaan onderzoeken de komende tijd. Waar kun je dat het beste doen? Precies in Spanje zelf! Zij zal de komende tijd haar ervaringen delen via blogs op het Forum. Heb jij dezelfde vragen of ben je simpelweg nieuwsgierig naar haar ervaringen en geleerde lessen? Je kunt vanaf nu haar eerste vastgoedstappen in Spanje volgen.

Schrijf je in voor de updates

Wie is Mireille?

Mireille is de levenspartner van Pieter, manager bij Great Property Experience en Coach de Coach van het coachteam. Daarnaast heeft zij sinds 2006 haar eigen coach- en trainingsbedrijf Trainingslab, een NLP (luister)boek gemaakt en geeft zij inmiddels ook diverse mindset trainingen en NLP-workshops bij GPE. Maar vooral is Mireille een niet-financiële vrouw die een ontdekkingsreis gaat maken.

Vastgoeddoelen

Inmiddels is zij nu op 1/5 van haar eigen vastgoeddoelen beland door het verhuren van één woning in Nederland, waar zij passief inkomen uithaalt (samen met haar boek). Zelf beschrijft ze haar positie dan ook als "beginnend vastgoedinvesteerder, omringd door de allerbesten". Zo heeft zij al gesprekken gevoerd met Max van Hoek en wordt zij nu begeleid door Erwin Groenendijk en natuurlijk door Pieter zelf ;).

De juiste tijd en plaats

Het is NU voor haar het juiste moment om te starten. Zij heeft al haar overwaarde uit haar eigen woning gehaald en staat nu klaar om te gaan investeren. In eerste instantie was het plan om dit in Nederland te doen, maar ná het bijwonen van de Great Academy Investeren in Spaans vastgoed was het besluit direct genomen. De passie en de kansen van dit zonnige land kan zij niet laten liggen, dit wil zij verder onderzoeken.

Leren in de praktijk

Om de daad bij het woord te voegen, heeft zij een reisje geboekt naar Spanje. Zij leert volgens haar zeggen namelijk het beste in en uit de praktijk. Omdat samen en delen voor haar belangrijke groei-elementen zijn, heeft zij in de vorige nieuwsbrief een oproep gedaan aan Black Badges om mee te gaan. Gisteren is Mireille samen met Pieter en Liesbeth Heunen in het vliegtuig naar Barcelona gestapt. Vanaf morgen voegt Sandra Ottenhoff-van Ravenzwaaij zich ook bij deze GPE Spanje expeditie groep, wanneer zij in Valencia arriveren.

Reisschema en ervaringen

Wil jij meer weten over haar ervaringen en ontdekkingen als beginnend vastgoedinvesteerder? Je kunt dit vanaf nu allemaal volgen op het Forumwaar Mireille vanaf nu zal bloggen. Om het je gemakkelijk te maken, geven wij je een seintje wanneer er weer een update is geplaatst.

Schrijf je hier in voor de updates

We houden je via de mail op de hoogte van nieuwe updates!