Mireille op ontdekkingsreis naar vastgoed in Schotland & de UK!

Heb je net als Mireille interesse om de vastgoedmarkt in Schotland & de UK te verkennen? Reis met haar mee via haar persoonlijke blogs.

Volg de ontdekkingsreis van Mireille

Wie is Mireille?

Mireille is de levenspartner van Pieter, manager bij Great Property Experience en Coach de Coach van het coachteam. Daarnaast heeft zij sinds 2006 haar eigen coach- en trainingsbedrijf Trainingslab, een NLP (luister)boek gemaakt en geeft zij inmiddels ook diverse mindset trainingen en NLP-workshops bij GPE. Maar vooral is Mireille een niet-financiële vrouw die een ontdekkingsreis gaat maken. 

Vastgoeddoelen

Inmiddels is zij nu op 1/5 van haar eigen vastgoeddoelen beland door het verhuren van één woning in Nederland, waar zij passief inkomen uithaalt (samen met haar boek). Haar vastgoedreis naar Spanje heeft haar al 1 appartement opgeleverd die binnen een jaar verbouwd en klaar voor verhuur of verkoop kan zijn! Zelf beschrijft ze haar positie dan ook als "beginnend vastgoedinvesteerder, omringd door de allerbesten".

Op naar Schotland en de UK!

Naast Spanje stond ook het onderzoeken of Schotland of het noorden van de UK voor haar een optie is op de wensenlijst. Pieter en Mireille vertrekken eind juli naar Glasgow waar onze Schotse partner ter plekke een interessant reisschema zal samenstellen. Het idee is om te starten in Glasgow en dan via Blackpool door te reizen naar Swansea en onderweg zoveel mogelijk partners te ontmoeten in de vorm van Sourcers, letting agents en makelaars.

Op bezoek bij..

Aan het begin van de reis zullen Pieter en Mireille Black Badge Jaap ontmoeten in Glasgow. Ook hopen zij Laurens Mirani, één van onze Great coaches, en zijn vriendin Merel te kunnen bezoeken. Zij wonen vanaf 20 juli zelf in de UK! 

Reis je mee?

Wil jij meer weten over Mireille haar ervaringen en ontdekkingen als beginnend vastgoedinvesteerder? Je kunt dit vanaf nu allemaal volgen op het Forum waar Mireille haar blogs op plaatst. Om het je gemakkelijk te maken, geven wij je een seintje wanneer er een update is geplaatst. Schrijf je hieronder in voor deze updates.

Volg de ontdekkingsreis naar vastgoed in Schotland & de UK!

Meld je hieronder aan om Mireille haar ontdekkingsreis naar vastgoed in Schotland & de UK op de voet te volgen!
We houden je via de mail op de hoogte van nieuwe updates.