Spreker: Pieter Monsma

Investeren is te Leren

Met investeren in jezelf en in vastgoed, kun je financiële en persoonlijke vrijheid bereiken. Wil je ontdekken of investeren in vastgoed bij jou past? Of ben je een ervaren vastgoedbelegger en wil je je aansluiten bij een groot vastgoednetwerk? Kom dan naar één van onze Investeren is te Leren evenementen. 

  • Voor de beginnende én ervaren belegger
  • Ontdek de mogelijkheden die investeren in vastgoed te bieden heeft en waar de kansen liggen
  • Omring je met gelijkgestemden en kom direct in contact met het vastgoednetwerk
  • Leer hoe het is om financieel vrij te worden
  • Leer hoe je een fulltime inkomen kunt verdienen met parttime werken
Wanneer is het?


Inclusief LIVE Q&A

Stel al jouw brandende vragen aan ervaren vastgoedinvesteerders

Netwerken

Omring je de gehele avond met gelijkgestemden en vergroot jouw netwerk

Laat je inspireren

Door de jarenlange ervaring, kennis en kunde van de spreker(s)

Aankomende evenementen

Oeps! Net gemist, maar…


We geven iedere maandag een gratis online webinar over leren investeren in (buitenlands) vastgoed. Met iedere week een nieuw onderwerp, vanaf 19:30 uur via Zoom.


Meld je snel aan via onderstaande button.

"Wij weten dat ieder mens kan leren investeren. Dus, ben jij gemotiveerd, gedreven en enthousiast over investeren in vastgoed? Ontdek tijdens Investeren is te Leren welke strategieën succesvolle vastgoedondernemers toepassen om hun portefeuille op te bouwen en vergroten."

Live evenement op unieke locaties

Tijdens de live sessie heb je de kans om Pieter Monsma en andere beginnende of ervaren vastgoedbeleggers persoonlijk te ontmoeten. Vergroot je netwerk en stel jouw vragen aan anderen. Na afloop hebben we aansluitend een vrijblijvende borrel zodat je nog langer door kunt netwerken. 


De locatie in Emmeloord is uniek: de boerderij van de oprichter van GPE, Pieter Monsma, is getransformeerd naar een evenementen locatie en is een voorbeeld van wat je met vastgoed kunt doen. Op deze locatie worden dan ook vele GPE trainingen gegeven.

Meld je nu aan!

Vastgoed

Ontdek de 5 redenen waarom vastgoed de best presterende investering is en dat het vanzelfsprekend is om in 2022 te beginnen.

Kapitaal

Ontdek de beste manier om jouw kapitaal in te zetten in het vastgoed. Wist je dat er manieren zijn om aan de slag te gaan in vastgoed zonder jouw eigen kapitaal te gebruiken?

Strategie

Er zijn veel verschillende strategieën om in vastgoed te investeren, maar hoe kies je als beginner de juiste weg?

Financiering

We delen 8 sterke oplossingen om investeringen in vastgoed te financieren waarvan wij zeker weten dat sommige niet bij je opgekomen zijn.

Mindset

Wat zijn gewoontes van succesvolle investeerders? We delen 10 gewoontes

die de beste investeerders van de rest onderscheiden. 

Locaties

Raak bekend met de beste plekken om te beleggen in het vastgoed. Raak geïnspireerd door de mogelijkheden, ook buiten Nederland. 

De ervaring van anderen

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team! 

Let op: mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan restitueren wij - wegens administratieve redenen - het bedrag à €27.00 exclusief btw niet. Uiteraard ben je van harte welkom op een Investeren is te Leren event in de toekomst. Neem contact op met onze support afdeling ( +31 85 747 1000) om samen te kijken naar een geschikte datum.