Investeren (in Spaans vastgoed) is te leren

Steeds meer Nederlanders investeren in Spaans vastgoed vanwege de hoge rendementen. Ze kopen hier een tweede (vakantie)huis aan in combinatie met verhuur of investeren hier met een aanzienlijke portefeuille voor flinke maandelijkse huuropbrengsten.

Tijdens de training vertellen we jou meer over de Spaanse vastgoedmarkt, welke kansen hier liggen, bewezen vastgoedstrategieën en welke fouten wij hebben gemaakt, zodat jij deze kunt voorkomen en kostbaar leergeld bespaart.

Ben jij klaar om jouw (financiële) vrijheid te combineren met het genieten in de zon? 

Inclusief LIVE Q&A

Stel al je brandende vragen aan ervaren vastgoedinvesteerders

Netwerken

Omring je de gehele avond met gelijkgestemden en vergroot jouw netwerk

Laat je inspireren

Door de jarenlange ervaring, kennis en kunde van de spreker(s)

Datum

Dinsdag 4 oktober 2022

€27,00

Exclusief btw en inclusief drankjes de gehele avond (betaling op locatie)

Tijd

19:30-22:00 uur en tot 00.00 uur borrelen en netwerken in de boerderij BAR ;)

Locatie

Bij Pieter op de boerderij in Emmeloord

(Kleiweg 5)

Erwin Groenendijk: spreker & ervaren vastgoedinvesteerder

Erwin komt uit de corporate wereld waarvoor hij in 2015 van Nederland naar Spanje verhuisde. Tijdens zijn baan heeft hij twee succesvolle vastgoedbedrijven opgezet die hem in 2019 de mogelijkheid gaven om los te breken van de ratrace en te doen waar hij vol van geniet: vastgoed, een sterk netwerk opbouwen, schrijven en zijn kennis delen met anderen. Sinds 2017 hebben hij en zijn twee partners 25+ BTL- en flipprojecten voltooid, en beheren zij meer dan 250 kamers met een gezamenlijke waarde van 3,5 miljoen.


Tijdens de training deelt Erwin hoe hij zijn financiële vrijheid middels Spaans vastgoed heeft bereikt. Welke strategieën werken? Wat zijn de valkuilen en leerpunten? Op welke manier kan ik het slimst investeren? Erwin beantwoordt graag al jouw vragen die je hebt omtrent het investeren in Spaans vastgoed.

Waarom is investeren in Spaans vastgoed interessant?

Naast het heerlijke weer is het huidige aanbod in Spanje financieel aantrekkelijker dan in Nederland. Zo betaal je in Nederland al snel gemiddeld €400.000 per woning, waar je in Spanje voor dezelfde oppervlakte slechts €150.000 betaalt. Met hetzelfde budget kun je dus makkelijker toetreden én meer aankopen. De huurdersmarkt in Spanje is groot en het is bijna het hele jaar door een populaire toeristenbestemming. Spaans vastgoed kan jou een flink rendement opleveren.

Laat jij deze kansen aan je voorbij gaan? Of ben jij iemand die op het puntje van de stoel zit om te gaan starten met investeren in een Spaans vastgoedobject? Als dat laatste zo is, meld je dan vooral aan en breng jouw (financiële) doelen dichterbij.

"Wij weten dat ieder mens kan leren investeren. Dus, ben jij gemotiveerd, gedreven en enthousiast over investeren in vastgoed? Ontdek tijdens Investeren is te leren welke strategieën succesvolle, vastgoedondernemers gebruiken om hun portefeuille op te bouwen."

De ervaring van anderen

Kom in contact met ons team

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met ons team!