Spreker: Pieter Monsma

Investeren is te Leren

Met investeren in jezelf en in vastgoed, kun je financiële en persoonlijke vrijheid bereiken. Wil je ontdekken of investeren in vastgoed bij jou past? Of ben je een ervaren vastgoedbelegger en wil je je aansluiten bij een groot vastgoednetwerk? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Pieter Monsma.

  • Voor de beginnende én ervaren belegger
  • Ontdek de mogelijkheden die investeren in vastgoed te bieden heeft en waar de kansen liggen
  • Omring je met gelijkgestemden en kom direct in contact met het vastgoednetwerk
  • Leer hoe het is om financieel vrij te worden
  • Leer hoe je een fulltime inkomen kunt verdienen met parttime werken
"Wij weten dat ieder mens kan leren investeren. Dus, ben jij gemotiveerd, gedreven en enthousiast over investeren in vastgoed? Ontdek tijdens een intake Coachgesprek welke strategieën succesvolle vastgoedondernemers toepassen om hun portefeuille op te bouwen en vergroten."

Live evenement op unieke locatie

Tijdens een live sessie heb je de kans om Pieter Monsma en andere beginnende of ervaren vastgoedbeleggers persoonlijk te ontmoeten. Vergroot je netwerk en stel jouw vragen aan anderen. Na afloop hebben we aansluitend een vrijblijvende borrel zodat je nog langer door kunt netwerken. 


De locatie in Emmeloord is uniek: de boerderij van de oprichter van GPE, Pieter Monsma, is getransformeerd naar een evenementen locatie en is een voorbeeld van wat je met vastgoed kunt doen. Op deze locatie worden dan ook vele GPE trainingen gegeven.

Kom in contact met ons

Wil je stappen maken in jouw vastgoedreis, maar wil je eerst meer weten over wat er in jouw situatie mogelijk is of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met Pieter Monsma!