In drie stappen naar je passie

Krijg je passies in beeld en ontdek hoe je kunt doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Deze avond gaat NIET over vastgoed. Het is een baanbrekende, patroondoorbrekende avond waarin jij een mentale shift krijgt.

Deze avond gaat over JOU.

Meld je hier aan
online training

Basistraining

Dit is één van de vijf basistrainingen voor Black Badges

Netwerk

Kom in contact

Deze training volg je samen met andere Black Badge

Verbreek jouw patronen

Er zijn altijd patronen in je leven die je wilt doorbreken. Patronen die je tegenhouden om naar een next level te gaan. Misschien zijn er zelfs dingen in je leven die jou al zo lang bezighouden waar je niet gelukkig van wordt. Waar word jij gelukkig van? Wat is jouw passie?

Tijdens deze training ben je omringd door vastgoedinvesteerders, maar gaat het om alles behalve vastgoed. Het gaat om jouw passie en drijfveer! Dat hoeft niet maar één passie te zijn. In deze training leer je hoe je al jouw passies in beeld krijgt en hoe je kunt gaan doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Om dit te bereiken heb je soms patronen te doorbreken. Daar gaat Pieter je bij helpen.

De training bestaat uit twee delen:

Inspiratie

Laat je inspireren door het verhaal van Pieter over hoe hij in beweging is gekomen om van boer naar PASSIEBOER te komen en naar de vastgoedinvesteerder die hij vandaag de dag is.

Korte coaching

Een paar mensen zullen de gelegenheid krijgen om op 'de kruk' te zitten. In een paar minuten coacht Pieter je naar je passie en doorbreekt hij daarmee patronen waar sommigen soms al heel lang mee lopen in het leven. Mind blowing!

Gegeven door: Pieter Monsma

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Het volgende evenement:

Locatie

Emmeloord

7 FEB

Meld je hier aan!