GROEPS

COACHING

Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Boek nu 2 uur groepscoaching met een vastgoedexpert
om jouw vastgoedreis te versnellen.

Deze groepssessies werken als een
3-traps raket

Kom in actie

Je kunt in de voorbereiding jouw eigen vragen al op papier kenbaar maken. Door dit eerst zelf te formuleren wordt je “gedwongen” zelf goed na te denken over jouw eigenlijke vraag. En door deze vraag op papier te zetten zul je merken dat je deze al vaak zelf deels kunt beantwoorden. Kortom het zet je in de actie.

Kom in een groep en leer van elkaar.  Juist de coaching in een groep werkt als een versneller. Een ander stelt namelijk vaak vragen waarvan je zelf niet eens bewust was dat je ze ook had.

Onze GREAT coaches

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing.In 2021 start hij, samen
met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel.
Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast
in Uitgeest.

Antwoord op jouw vragen

Je hoort vragen van anderen gesteld worden die jij zelf ook hebt, maar nog niet zelf ter sprake had gebracht. Bijvoorbeeld omdat jij nu zelf een andere, meer urgente vraag hebt. Dus je krijgt jouw eigen vragen hierdoor ook beantwoord, zonder dat je ze zelf hoeft te stellen.

Leer van anderen

Je leert enorm veel van de vragen van anderen en de antwoorden daarop. Soms worden er vragen gesteld waar je zelfs niet eens aan had gedacht maar als iemand anders ze stelt, helpen deze antwoorden jou ook weer verder op weg.

Kies een coach met 1 van de 5 specialismen

Vastgoed in Nederland

Vastgoed in de UK

Vastgoed wetten en regels

Geef jouw top 3 voorkeur aan waar jij over gecoacht wil worden. In combinatie met jouw vragenlijst zullen wij jou indelen bij de coach die het beste bij jouw vragen past.

Vastgoed financieren

Vinden van goede vastgoeddeals

Specialisme: Deal finden

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring
in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in
zowel Nederland als Frankrijk, en
ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Specialisme: Vastgoed in Nederland

Eveline Stam

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed
advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Specialisme: Vastgoed wetten en regels

Huib Heijdra

Specialisme: Vastgoed financieren

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 beloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij fulltime bezig met coachen, sourcen en investeren.

Laurens Mirani

Specialisme: Vastgoed in de UK

Groepen van 4-12 personen
We werken met een minimum van vier deelnemers

en vullen de groepen tot maximaal 12.  

Online & Live sessies:
Deze bijeenkomsten worden in eerste instantie fysiek gegeven in Zwijndrecht en Emmeloord. In sommige geval kan dit ook een andere locatie zijn. Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Wil je graag meer informatie over de groepscoaching?

Onze succes agents vertellen je graag meer!

085-7471000

Hoe werkt het?

Stap 1: Voorkeur

Je neemt het besluit om aan de slag te gaan en kennis te maken met andere vastgoedinvesteerders en de ervaren vastgoedcoach. Je hebt je aangemeld
voor deze 2 uur durende coachsessie
en je brengt jezelf in een staat van nieuwsgierigheid! Je meldt je aan met jouw voorkeur voor de coach en voorkeur voor de online of fysieke sessie. Op basis daarvan zullen wij je indelen voor een coachbijeenkomst. 

*Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Stap 2: Vragenlijst

Je formuleert jouw eigen coachvraag voor deze sessie. Je krijgt vooraf een vragenlijst waar jij zelf al actief mee aan de slag kunt gaan. Daarmee is het eigenlijke werk al begonnen.

Tip: formulier je vraag altijd als eerste met Hoe… Dus als jouw probleem is dat je geen tijd hebt, dan wordt jouw coachvraag bijvoorbeeld: Hoe krijg ik meer tijd? Of hoe kan ik anders omgaan met mijn tijd? Hoe

zorg ik ervoor dat ik efficiënt om ga met mijn tijd? Hoe kan ik tijd erbij krijgen door andere dingen te laten? Etc.

Je komt naar de coachsessie en je hebt als eerste jouw 30 seconden pitch al klaar, dus je stelt jezelf voor met:
• Wie ben je?
• Wat heb je te bieden?
• Wat zoek je?


Tijdens de sessie maak je zoveel mogelijk aantekeningen en luister je mee naar de coaching van de anderen. Hier leer je mogelijk

nog het meeste van ;)

Stap 3: Coaching

Stap voor stap krijg
je nieuwe kennis en kennissen!

Alléén in januari
€111,11 ex. btw

Alle rechten voorbehouden
2022 © Copyright Great Property Experience
Neem contact op: +31 (0) 85 - 747 1000

Privacy PolicyTerms & Conditions

Alléén in januari
€111,11 ex. btw

Stap uit jouw eigen wereld en ervaar de versnelling in
jouw vastgoed reis met groepscoaching.

Pak de versnelling!

Alléén in januari
€111,11 ex. btw

Meld je hier aanMeld je hier aanMeld je hier aan

GROEPS

COACHING

Je moet het wel zelf doen, maar
je hoeft het niet alleen te doen! 
Boek nu 2 uur groepscoaching
met een vastgoedexpert om jouw vastgoedreis te versnellen.

Alléén in januari
€111,11

Deze groepssessies werken als een
3-traps 
raket

Kom in actie

Je kunt in de voorbereiding jouw eigen vragen al op papier kenbaar maken.
Door dit eerst zelf te formuleren wordt
je “gedwongen” zelf goed na te denken over jouw eigenlijke vraag. En door deze vraag op papier te zetten zul je merken dat je deze al vaak zelf deels kunt beantwoorden. Kortom het zet je in actie.

Antwoord op jouw vragen

Je hoort vragen van anderen gesteld worden die jij zelf ook hebt, maar nog niet zelf ter sprake had gebracht. Bijvoorbeeld omdat jij nu zelf een andere, meer urgente vraag hebt. Dus je krijgt jouw eigen vragen hierdoor ook beantwoord, zonder dat je ze zelf hoeft te stellen.

Leer van anderen

Je leert enorm veel van de vragen van anderen en de antwoorden daarop.
Soms worden er vragen gesteld waar
je zelfs niet eens aan had gedacht maar
als iemand anders ze stelt, helpen deze antwoorden jou ook weer verder op weg.

Meld je hier aan

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Pieter Monsma

In 2006 koopt Anton zijn eerst beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn coachees naar concrete successen.

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak helpt ondernemers en investeerders het maximale
te bereiken met hun vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn adviezen af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn
coachees.

Huur- en onroerend goed advocaat
Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche
en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Thijs Gunter

Begin 2021 zei Job zijn baan als klinisch fysicus op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Daarnaast ontwikkelt hij trainingen binnen de Great Academy en is hij hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

In 2018 start medisch specialist Melanie
samen met haar man Job met het investeren
in vastgoed in zowel Nederland als de UK. 
Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone
durft te gaan.

Specialisme: Deal finden

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing.
In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas,
met het Black Badge jaarprogramma. Binnen
3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om
te doen en voor ons om te weten: samen met
zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek
Bed & Breakfast in Uitgeest.

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring
met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist
in de Duitse Bank.

Eind 2019 start bedrijfseigenaar Edwin met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later bezit hij, samen met zijn vrouw, al 5 panden. En we tellen door… Edwin weet als geen ander hoe je náást je normale werk, financiële vrijheid bereikt.

Met een snelgroeiend vastgoedportfolio
in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel internationaal aan het uitbreiden. In 2018 
start Wahiel met investeren in vastgoed met
een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Sinds 2007 is Saskia businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Saskia kenet alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen, maar schroomt niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, 
begint Claudia met haar vastgoedavontuur
in Nederland terwijl ze als businesscoach
een doorstart maakt met haar carrière. Doe 
je voordeel met haar commerciële skills, 
jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Sinds 2012 investeert Max actief in Nederland en Amerikaans vastgoed.
Hij is financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. Altijd met 
beide voeten op internationale grond.

Stijn kocht zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl hij zijn vastgoedportfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Naast zijn ervaringen deelt hij ook graag meer over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Huib Heijdra

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiele en vastgoedsector te laten zien
hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken.. Sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels 7+ panden op de teller, waaronder in de UK.

In 2004 initieert Jan verschillende beleggingsfondsen met focus op de Nederlandse, commerciële vastgoedmarkt. Omstreeks 2011 betreedt hij ook de Duitse vastgoedmarkt. De juridische structuren, fiscaliteit, koopovereenkomsten, beheer en hoe je financieringsvraagstukken oplost in Duitsland, zijn hem verre van vreemd.

Jim van Nood

Jim is sinds 2014 ondernemer in de vastgoedsector. Voor derden begeleidt hij trajecten van aankoop tot renovatie tot exploitatie. Intussen investeert Jim voor zijn eigen portfolio strategisch duurzaam in opkomende wijken. Zet Jim achter een goed opgebouwde spreadsheet en hij voelt zich als een vis in het water.

Eind 2020 kan Antonie dankzij het succes van zijn eigen vastgoedonderneming, zijn baan als senior accountmanager opzeggen. Als Deal Sourcer bemiddelt hij in beleggingspanden, ontwikkelgronden en transformatieproecten, om zichzelf en anderen blij te maken met de financiële vrijheid die vastgoed mogelijk maakt.

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Als Property Sourcer en een gevarieerde vastgoedportefeuille heeft Guillaume veel ervaring in kostenefficiënt verbouwen en verfraaien van panden waarvan hij de potentie tot rendement als geen ander kan zien.

Bob van Donzel

Bob zijn carrière als vastgoedinvesteerder
gaat al vele jaren terug. Hij heeft zelf een significante vastgoedportefeuille en deze
breidt hij exponentieel uit. Hij is allround, ervaren in het investeren in Nederland  en kan dus alle vraagstukken begeleiden variërend van woningen, bedrijfspanden en transformaties.

Zeer allround opgeleid als advocaat,
makelaar en econoom is Jelmer van alle markten thuis. Hij is sinds jonge leeftijd vastgoedinvesteerder en heeft een grote vastgoedportefeuille in Nederland. Jelmer 
is een ambitieuze, veelzijdige vastgoedcoach.

Bob Thijssen

Opgeleid als makelaar, bedrijfseconoom en ondernemer is hij een veelzijdig ondernemer. Samen met zijn compagnon Bob van Donzel is
hij al jaren zeer actief als vastgoedondernemer in onder andere het friends concept. Bob is een allround vastgoedcoach in alle soorten investeringen in Nederland.

Jelmer Nanninga

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing.In 2021 start hij, samen
met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel.
Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast
in Uitgeest.

Specialisme: Deal finden

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring
in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in
zowel Nederland als Frankrijk, en
ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Specialisme: Vastgoed in Nederland

Eveline Stam

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed
advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Specialisme: Vastgoed wetten en regels

Huib Heijdra

Specialisme: Vastgoed financieren

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 beloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij fulltime bezig met coachen, sourcen en investeren.

Laurens Mirani

Specialisme: Vastgoed in de UK

Onze GREAT coaches

Eveline Stam

Specialisme: Vastgoed in Nederland

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt
vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring
met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé
specialist in de Duitse Bank.

Ciarán O'Connor

Specialisme: Vastgoed wetten en regels

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán
heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun
onderlinge verhoudingen. In heldere taal
coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Huib Heijdra

Specialisme: Vastgoed financieren

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij.
Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en
ervaring te verrijken.

Laurens Mirani

Specialisme: Vastgoed in de UK

Laurens is sinds 2016 actief bezig met
investeren in vastgoed naast zijn baan.
In 2020 beloot hij het roer om te gooien
door een groot deel van zijn portefeuille in
Nederland te verkopen en zich volledig te
richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn
baan opgezegd en is hij fulltime bezig met
coachen, sourcen en investeren.

Groepen van 4-12 personen
We werken met een minimum van vier deelnemers 
en vullen de groepen tot maximaal 12.  

Online & Live sessies:
Deze bijeenkomsten worden in eerste instantie fysiek gegeven in Zwijndrecht en Emmeloord. In sommige geval kan dit

ook een andere locatie zijn. Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Stap voor stap krijg
je nieuwe kennis en kennissen!

Alléén in januari
€111,11

Meld je hier aan

Stap 1: Voorkeur

Je neemt het besluit om aan de slag te gaan en kennis te maken met andere vastgoedinvesteerders en de ervaren vastgoedcoach. Je hebt je aangemeld
voor deze 2 uur durende coachsessie
en je brengt jezelf in een staat van nieuwsgierigheid! Je meldt je aan met jouw voorkeur voor de coach en voorkeur voor de online of fysieke sessie. Op basis daarvan zullen wij je indelen voor een coachbijeenkomst. 

*Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Stap 2: Vragenlijst

Je formuleert jouw eigen coachvraag voor deze sessie. Je krijgt vooraf een vragenlijst waar jij zelf al actief mee aan de slag kunt gaan. Daarmee is het eigenlijke werk al begonnen.

        Tip: formulier je vraag altijd als

eerste met hoe… Dus als jouw probleem
is dat je geen tijd hebt, dan wordt jouw coachvraag bijvoorbeeld: Hoe krijg ik meer tijd? Of hoe kan ik anders omgaan met mijn tijd? Hoe zorg ik ervoor dat ik efficiënt om ga met mijn tijd? Hoe kan ik tijd erbij krijgen door andere dingen te laten? Etc.

Je komt naar de coachsessie en je hebt als eerste jouw 30 seconden pitch al klaar, dus je stelt jezelf voor met:
• Wie ben je?
• Wat heb je te bieden?
• Wat zoek je?


Tijdens de sessie maak je zoveel mogelijk aantekeningen en luister je mee naar de coaching van de anderen. Hier leer je mogelijk 
nog het meeste van ;)

Hoe werkt het?

Stap 3: Coaching

Stap uit jouw eigen wereld
en ervaar de versnelling in
jouw vastgoed reis met groepscoaching.

Pak de versnelling!

Alléén in januari
€111,11

Meld je hier aan

Kom in een groep en leer van elkaar.  Juist de coaching in een groep werkt als een versneller. Een ander stelt namelijk vaak vragen waarvan je zelf niet eens bewust was dat je ze ook had.