Gefeliciteerd !

Ja! Jij gaat meedoen met 1 van onze groepscoachingssessies. Je krijgt de gelegenheid om in een kleine groep van vastgoedinvesteerders jouw vragen te stellen aan een van de coaches.


Hoe werkt het?

Stap 1: Voorkeur

Je neemt het besluit om aan de slag te gaan en kennis te maken met andere vastgoedinvesteerders en de ervaren vastgoedcoach. Je hebt je aangemeld
voor deze 2 uur durende coachsessie
en je brengt jezelf in een staat van nieuwsgierigheid! Je meldt je aan met jouw voorkeur voor de coach en voorkeur voor de online of fysieke sessie. Op basis daarvan zullen wij je indelen voor een coachbijeenkomst. 

*Wanneer de (Corona) omstandigheden dit vraagt zullen we de sessies online laten plaatsvinden.

Stap 2: Vragenlijst

Je formuleert jouw eigen coachvraag voor deze sessie. Je krijgt vooraf een vragenlijst waar jij zelf al actief mee aan de slag kunt gaan. Daarmee is het eigenlijke werk al begonnen.

Tip: formulier je vraag altijd als eerste met Hoe… Dus als jouw probleem is dat je geen tijd hebt, dan wordt jouw coachvraag bijvoorbeeld: Hoe krijg ik meer tijd? Of hoe kan ik anders omgaan met mijn tijd? Hoe
zorg ik ervoor dat ik efficiënt om ga met mijn tijd? Hoe kan ik tijd erbij krijgen door andere dingen te laten? Etc.

Stap 3: Coaching

Je komt naar de coachsessie en je hebt als eerste jouw 30 seconden pitch al klaar, dus je stelt jezelf voor met:
• Wie ben je?
• Wat heb je te bieden?
• Wat zoek je?

Tijdens de sessie maak je zoveel mogelijk aantekeningen en luister je mee naar de coaching van de anderen. Hier leer je mogelijk nog het meeste van ;)


Onze GREAT coaches

Thijs Gunter

Specialisme: Deal finden

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing.In 2021 start hij, samen
met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Eveline Stam

Specialisme: Vastgoed in Nederland

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Ciarán O'Connor

Specialisme: Vastgoed wetten en regels

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Huib Heijdra

Specialisme: Vastgoed financieren

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Laurens Mirani

Specialisme: Vastgoed in de UK

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 besloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op de UK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij fulltime bezig met coachen, sourcen en investeren. Deze coachingsessies zullen altijd online plaatsvinden.