Great Academy Investeren in Spaans vastgoed

24 & 25 maart 2023
Zeven sprekers met praktijkervaring in Spaans vastgoed als jouw trainers.

online training

Live 2-daagse training

Unieke 2-daagse live training, gegeven door vastgoedexperts uit Spanje. De verschillende strategieën worden jou getraind. Financieren,  fiscaliteiten en nog veel meer!

Netwerk

Omring je met gelijkgestemden

Maak kennis met gelijkgestemde mensen en groei sneller door kennis te delen. We vormen een leuke groep mensen die samen in Spanje (willen) investeren.

Masters of Property online pakket

Compleet pakket

Geheel verzorgde training met lunches en mogelijkheid tot netwerkdiner. En natuurlijk in de avond een borrel om elkaar nog beter te leren kennen.

Poten in het Spaanse zand

Pieter en Mireille zijn meerdere malen in Spanje op vastgoedreis geweest. Op dit moment voor de derde keer in twee maanden tijd! En ze zijn zo ongelooflijk veel wijzer geworden. Dit maakt de 2-daagse training ook uniek. Pieter en Mireille nemen direct alle kennis en ervaringen mee die ze met jou willen delen. Met de poten in de klei dus, ofwel het Spaanse zand ;). Samen zijn we een goed duo wat elkaar flink versterkt door de verschillende eigenschappen. De ijzersterke mindset voor succes komt dan ook uitgebreid aan bod.

Daarnaast hebben we een reeks zeer ervaren sprekers die ook hun ervaringen tijdens de training komen delen, waardoor je als investeerder een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden en zelf jouw keuzes kunt bepalen.

Bekijk alle sprekers


Datum en prijs

24 & 25 maart 2023

€1.997 ex. btw (Uiteraard betalen de deelnemers aan ons jaarprogramma een gereduceerde prijs)

Locatie

Bij Pieter Monsma thuis op de (event)boerderij. Kleiweg 5 in Emmeloord.
Netwerk

Netwerken

Omring je 2 dagen lang met gelijkgestemden in een oase van rust en ruimte.
online training

Leer van de besten

Leer van ervaren en inspirerende sprekers met veel ervaring in het investeren in Spaans vastgoed.

Sourcen in Spanje

Tijdens de ontdekkingsreis zijn we vooral veel aan het sourcen. Property Sourcing is het identificeren en vinden van investeringsmogelijkheden voor jezelf of voor anderen. Pieter is een GREAT sourcer bij uitstek en heeft een neus voor parels. Hij klimt over hekjes, spreekt met buren of bewoners en mensen op straat aan. We bezoeken diverse makelaars en elk bezoek levert weer enorm veel informatie en vooral nieuwe contacten op. Zo verzamelen we bakken met informatie die we graag willen delen. Pieter heeft ervaring met sourcen vanaf 2002 en heeft dit nu uitgebreid in Spanje, aangestoken door Mireille. Wil je ook op ontdekkingsreis om te kunnen investeren in Spaans vastgoed?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Laagdrempelig, enthousiasmerend en praktijkgericht
"Tijdens de training heb ik geleerd dat een goede investering er niet mooi uit hoeft te zien. Er zijn overal kansen! Ik raad de Great Academy Spanje zeker aan, omdat het laagdrempelig, enthousiasmerend en praktijkgericht is. De locatie op de boerderij is geweldig, maakt het informeler. Hier kan geen hotel tegenop." 


- Leon Watzema
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tot in de puntjes verzorgd
"De Great Academy Investeren in Spaans vastgoed was tot in de puntjes verzorgd, wat een gastvrijheid! Erwin en Christoph zijn toppers. De locatie van de boerderij is gezellig, voelt vertrouwd, gastvrij en maakt alles laagdrempeliger. 


Ik ben wederom uit mijn comfort zone gestapt, in mogelijkheden gaan denken en nu zie ik er nóg meer!!! Ik raad de training aan vanwege de 3 K's: Kennis, Kennissen en Kansen."


- Wendy Bonneveld
Ms. Nameless
Add Your Stars

Het team van Erwin is onmisbaar!

"Ik heb nu een beter beeld van de markt in Spanje en specifiek van Valencia. De verschillende strategiën in een overzichtje waar alles heel duidelijk is terug te vinden. Erwin +team en Gert-Jan (belasting etc) is voor ons onmisbaar bij aankoop in Spanje. Thanks GPE!

Ik raad de Spanje training zeer zeker aan, vanwege de toegevoegde waarde zoals mindset. De training is qua inhoud super waardevol. Het team in Spanje dat je ontzorgt en niet te vergeten de sfeer waardoor er mooie samenwerkingen tot stand kunnen komen." 


- Ank Westdorp

Ms. Nameless
Add Your Stars

Praktijkervaringen

Pieter en Mireille delen concrete praktijkervaringen van de ontdekkingsreizen, het proces van aankoop, de praktische regelzaken van overdracht, de strategie Pleasure & Rendement en meer. Daarnaast vertellen Sandra, Christoph, Pieter Leeflang en Erwin ook meer over hun vastgoedstrategieën. Op deze manier krijg je een compleet, helder beeld over alle mogelijkheden en hoor je vast iets nieuws wat je nog niet wist. Of besluit je nu te gaan doen wat je wel al wist maar nog niet deed.

Sprekers tijdens de vorige  Great Academy

Erwin Groenendijk

Erwin komt uit de corporate wereld waarvoor hij in 2015 van Nederland naar Spanje verhuisde. Tijdens zijn baan heeft hij twee succesvolle vastgoedbedrijven opgezet die hem in 2019 de mogelijkheid gaven om los te breken van de ratrace en te doen waar hij vol van geniet: vastgoed, een sterk netwerk opbouwen, schrijven en zijn kennis delen met anderen. Sinds 2017 hebben hij en zijn twee partners 25+ BTL- en flipprojecten voltooid, en beheren zij meer dan 250 kamers met een gezamenlijke waarde van 3,5 miljoen.

Gert-Jan Geerse

Gert-Jan is een ervaren vastgoedbelegger in Spanje. Helpt ondernemers en investeerders bij het opzetten, beheren en laten groeien van hun bedrijf in Spanje.

Pieter Leeflang

Pieter is een super enthousiaste vastgoedinvesteerder met eigen vastgoed in Nederland, Spanje Cyprus en Griekenland. Hij helpt ook graag Nederlandse investeerders aan passend vastgoed rondom de Middellandse zee. Het merendeel van zijn aanbod bestaat dit nieuwbouwprojecten, want daarmee heeft hij meer invloed op de kwaliteit dan bij bestaande bouw aan Spaanse kust. Tijdens deze Great Academy Investeren in Spaans vastgoed vertelt hij over zijn eigen vastgoedreis en hoe hij anderen helpt bij hun zoektocht naar passende investeringspand. Ook vertelt hij over de kansen en mogelijkheden met het off plan investeren van nieuwbouwprojecten in Spanje en waar je rekening mee moet houden.

Sandra van Ravenzwaaij

Sandra is deelnemer aan ons Black Badge jaarprogramma en heeft een passie voor coaching in gezonde leefstijl en vastgoed. Samen met haar man Wilco investeert ze in vastgoed in Nederland, de UK én Spanje! Dit combineert ze met haar fulltime baan, partner, drie kinderen en haar grote passie: mensen helpen naar een gezondere lifestyle. Tijdens de GA Spanje behandelt ze de basiskennis van de verschillende strategieën, waarbij je meteen de gelegenheid krijgt dit zelf toe te passen. Tevens neemt zij de belangrijke module "Due Dilligence" voor haar rekening op de tweede dag.

Maaike van Ruitenbeek

Maaike helpt mensen over de hele wereld bij het financieren van hun woning in Spanje. Ze geniet van haar werk vanwege de vele verschillende mensen die ze elke dag ontmoet en het feit dat zij hen kan helpen. Verder houdt ze van het uitbreiden van haar kennis en de samenwerking met haar collega's om oplossingen te bieden voor elk van haar klanten.

Pieter Monsma

Uiteraard is Pieter de hele 2-daagse training aanwezig om mensen te informeren, enthousiasmeren en inspireren. Pieter is al sinds 1993 een inspirerende spreker en ondernemer die op vele podia heeft gestaan, bedrijven gebouwd en netwerken opgezet en geleid.. Hij beheerst de kunst van tijd en timing, het verbinden van mensen en kent het commerciële succes van presenteren en netwerken als een professional.

Mireille Verhoef

Mireille, levenspartner van Pieter, heeft net zelf haar eerste investeringspand in Valencia aangekocht. Plus vorige maand een tweede appartement aangekocht waarmee zij de strategie "Pleasure & Rendement" gaat uitvoeren. Tijdens de training zal zij haar ervaringen en ontdekkingen delen. Over deze strategie en ook dit relatief onbekende gebied ten zuiden van Valencia. Zelf beschrijft ze haar positie als beginnend vastgoedinvesteerder omringd door de allerbesten. Vanuit haar expertise en mindset in het ondernemen, verzorgt zij het mindset onderdeel tijdens de 2-daagse training.

Bekijk hier het vrijdagavond programma waarin veelbelovende kansen worden aangeboden.

Succesformules

Kant en klare succesformules per Spaanse regio

Projecten

Leer van de praktijkresultaten en strategieën van ervaren vastgoedexperts

Belastingen

Leer meer over de Spaanse belastingregels

Implementatie

Leer de ins en outs van wat je nodig hebt en pas het meteen toe

Je krijgt antwoord op de vragen:

  • Waarom investeren in Spaans vastgoed zo interessant is.
  • Hoe het aanschaffen, verbouwen en verkopen of verhuren van vastgoed in Spanje werkt.
  • Of je in Spanje panden kunt financieren of dat je eigen geld nodig hebt. 
  • Hoe je veilig internationaal kunt investeren in vastgoed.

Vertrouwde en beschermde omgeving

"We hebben heel veel praktische kennis en informatie gekregen in een vertrouwde en beschermde omgeving met een groep inspirerende mensen waarvan de meeste hetzelfde doel najagen, namelijk vrijheid!"

- Alex Wiedenhoff


Valkuilen vermijden en succes vergroten

"Inspirerende training. Niet alleen door de meeting, maar vooral door de verhalen van de mensen. Hoewel er nog vele vragen zijn gebleven, ben ik er van overtuigd dat met het netwerk veel ervaring wordt aangedragen. Investeren in Spanje heeft absoluut onze interesse en nu doorpakken!

Ik heb geleerd met welk stappenplan je kunt beginnen, hoe te accelereren en wat vrijheid betekent.

Ik raad de Great Academy Investeren in Spaans vastgoed aan om valkuilen te vermijden en succes te vergroten. En om motivatie om te zetten in actie."

- Theo Bannink


Verschillende investeringsopties

"Het geeft een fijn gevoel om zo'n training bij Pieter thuis te mogen ervaren, omdat het zakelijk is met een persoonlijke touch doordat het bij Pieter op de boerderij is.

Ik heb geleerd dat er meerdere manieren zijn om te investeren in vastgoed in Spanje en welke tactieken voor ons op dit moment het beste zouden werken."

- Ditmar Riley


Is deze training interessant voor jou?

Wil jij ook aanwezig zijn tijdens dit 2-daagse live event en zoveel mogelijk leren over het investeren in Spaans vastgoed, maar heb je nog vragen? We helpen je graag verder. Plan hieronder vrijblijvend een oriëntatiegesprek in en ontdek samen met iemand van ons team of deze training bij jou past en krijg antwoord op jouw vragen.


Of bekijk de online opnames!

Je kunt ook de online opnames van de Great Academy Investeren in Spaans vastgoed bekijken! De online training bestaat uit 11 modules en bevat waardevolle informatie over onder andere mindset, verschillende strategieën, concrete casestudies, due diligence, DIY, project management, finance en fiscale aspecten.

Deze modules kunnen van onschatbare waarde zijn voor mensen die willen beginnen met investeren in Spaans vastgoed of hun huidige investeringen willen versnellen.

Je kunt de training gemakkelijk vanuit huis volgen, op jouw eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Je hebt na aanschaf namelijk onbeperkt toegang tot alle modules!