Great Academy Investeren in Brits vastgoed

Een compleet nieuw programma en sprekers uit de UK zelf. Dit is de enige cursus in Nederland waar je in 2 dagen tijd, stap voor stap een UK-vastgoedportefeuille leert opbouwen. Ontdek hoe ook jij hands-off kunt investeren en een passief inkomen kunt verdienen.

Ik wil erbij zijn!
online training

Live training

Unieke 2-daagse live training, gegeven door vastgoedexperts

Netwerk

Omring je met gelijkgestemden

Maak kennis met gelijkgestemde mensen en groei sneller door kennis te delen

Masters of Property online pakket

Nieuw programma

Een compleet nieuw programma voor zowel beginnende als ervaren beleggers

Round table sessies

Om deze training ook voor de ervaren belegger interessant te maken hebben we round table sessies aan het programma toegevoegd. De ervaren belegger gaat tussen de modules door met andere ervaren beleggers en de Engelse sprekers rond de tafel om dieper in te gaan op de expertise van de spreker en hier vragen over te kunnen stellen. Zo kom je ook direct in contact met onze partners en experts uit de UK zelf.

Ik wil erbij zijn!

Strategieën

Leer alle strategieën met voor- en nadelen om zeker te weten welke stappen je kunt nemen

Hands-off

Leer hoe je in de UK kunt investeren, zonder daar te hoeven zijn

Powerteam

Leer hoe je een team kunt creëren met professionals om jouw project te beheren 

Implementatie

Leer hoe je een vastgoedportefeuille op kunt bouwen met weinig kapitaal

Je krijgt antwoord op de vragen:

  • Waarom investeren in Brits vastgoed zo interessant is
  • Hoe je veilig hands-off kunt investeren 
  • Hoe het aanschaffen, verbouwen en verkopen of verhuren van vastgoed in de UK werkt
  • Of je in de UK panden kunt laten financieren of dat je eigen geld nodig hebt 
  • Of je een bedrijf moet opzetten om Brits vastgoed te kunnen kopen
  • Waar je rekening mee moet houden als je inkomen uit vastgoed naar Nederland brengt
Ik wil erbij zijn!

Datum

14 & 15 april 2023

Locatie

Bij Pieter thuis op de boerderij in Emmeloord (Kleiweg 5)
Netwerk

Netwerken

Omring je 2 dagen lang met gelijkgestemden in een oase van rust en ruimte
online training

Leer van de beste

Leer van ervaren en inspirerende sprekers met veel ervaring in het investeren in Brits vastgoed

Deze academy is voor mensen die...

  • Hands-off willen investeren
  • Een beter rendement willen op de investering in verhuur
  • Met minder eigen vermogen toch met vastgoed willen starten
  • Moeite hebben met het vinden van goede deals

Sprekers uit de UK (vorige keer)

Chris Moore

Chris is onze Schotse partner, een ervaren sourcing partner en beheert het vastgoed proces van A tot Z. Hij zal de verschillen toelichten van investeren in de UK of in Schotland en zal in verschillende modules terugkomen met zijn jarenlange ervaring als vastgoedinvesteerder en als sourcing partner voor de Black Badge deelnemers.

Clive Wilkens

Clive is de projectontwikkelaar voor Alexandra Court in New Port en nog een paar andere projecten van GPE UK Coach Laurens Mirani. Clive heeft meer dan 30 jaar ervaring bij grote projectontwikkelaars en hij wil graag komen spreken, omdat hij potentiële UK investeerders goed wil informeren aan de voorkant van een project. Juist om verwachtingen te kunnen managen. 

Peri Sophos

Peri is onze sourcing partner uit de UK. Hij heeft al meer dan 18 jaar ervaring met deal sourcen en sinds een aantal jaar eigenaar en oprichter van zijn sourcing bedrijf dat momenteel 9 vestigingen heeft in de UK. Hij vertelt meer over de trends en mogelijkheden in de vastgoedmarkt in de UK in deze tijd van stijgende rentes en andere veranderingen. 

Debbie Sophos

Debbie komt haar jarenlange ervaring delen over het managen van het project van A tot Z, met in het bijzonder het toelichten van het aankoopproces en de stappen die je hebt te zetten richting de notaris.

Howard Bowes

Howard is eigenaar en oprichter van een financieringsbemiddelaar in de UK en helpt het liefst de investeerders nog voordat een pand gekocht wordt. Juist om teleurstellingen te voorkomen dat het achteraf niet goed te financieren valt. Hij is zelf een zeer ervaren vastgoedinvesteerder en zal in deze inhoudelijke Great Academy vele financiële kneepjes van het vak onthullen.

Ashley Cooke

Ashley is een verhuurmakelaar en zal in de module Finding the right letting agent de benodigde informatie delen over dit belangrijke proces. Tenslotte is het verhuurd krijgen van panden de basis van een continue cashflow. Dan is het goed te weten wat jij als investeerder daar zelf al aan kunt bijdragen.

Ian Spreadbury

Ian is dé UK accountant van bijna alle deelnemende Black Badges die in de UK investeren. Hij deelt niet alleen zijn fiscale kennis, maar ook zijn eigen verhaal rondom zijn opgebouwde vastgoed portfolio. Hij verzorgt tijdens deze verdiepende UK vastgoed training de module Fiscale en juridische aspecten. Kortom: hoe zorg je dat je geld overhoudt en hoe zet je een Ltd op? Voor de meer ervaren investeerders die al samen met hem werken, is dit het ideale moment om persoonlijk kennis te maken en eventuele casestudies voor te leggen.

Sprekers uit Nederland (vorige keer)

Jaap de Mare

Jaap investeert in zowel Schotland, de UK en Wales en zal zijn ervaringen hierin delen tijdens verschillende modules. Daarnaast is hij expert in het managen van de verwachtingen als het gaat om cultuurverschillen. Uit ervaring is gebleken dat het zakendoen met de Engelsen anders werkt dan in ons eigen kikkerlandje. Een stukje "vertaling" helpt daarbij irritaties te voorkomen en zorgt ervoor dat je als Nederlandse investeerder blijft glimlachen als de Engelse gewoontjes opduiken.

Laurens Mirani

Laurens is een populaire Great Coach en is de enige die ook daadwerkelijk achter zijn UK portefeuille aan is verhuist. Hij woont momenteel samen met zijn vriendin Merel in de UK en runt vanuit daar de vele verschillende projecten. Doordat hij zo dichtbij het vuur zit, is hij ook een inspirerende spreker die het sourcing proces gaat belichten tijdens deze GA UK

Pieter Monsma

Pieter heeft een behoorlijke vastgoedportefeuille opgebouwd in de UK in de periode vanaf 2016 en daarnaast zijn Engelse netwerk goed kunnen uitbreiden in de tijd dat hij als vastgoedcoach aan het werk was voor een Britse organisatie die vastgoedtrainingen en coaching verzorgde. Pieter deelt zijn ervaringen voor, tijdens en na de verschillende modules.

Marion Neggers

Marion is een ondernemer pur sang, heeft al jarenlang een succesvol trainings- en coachingsbedrijf in Brabant en is tevens vastgoedinvesteerder in het Noorden van de UK. Zij hanteert daar structureel de strategie Buy-to-Let en combineert dit met social housing. Het is dan ook logisch dat zij deze modules inhoudelijk toelicht. Daarnaast is zij een motiverende spreekster en zal ook de mindsetmodule voor haar rekening nemen, gezien haar expertise op dit gebied.

Marleen Derkx

Marleen investeert sinds 1,5 jaar in de UK en deelt haar case study als beginnende investeerder. Ze werkt zelf nog fulltime bij een grote corporate organisatie, het investeren in de UK doet zij dus echt hands-off. Hoe zij al haar werkzaamheden combineert en ook profiteert van haar fulltime baan naast haar investeren vertelt zij graag in haar persoonlijke verhaal.

Sandra van Ravenzwaaij

Sandra deelt de verschillende strategieën die mogelijk zijn in de UK als vastgoedinvesteerder. Zelf heeft zij ervaring in vele verschillende strategieën in meer dan 5 landen inmiddels. In de UK heeft zij succesvol geïnvesteerd in de strategie Buy-to-Let.

Wil je erbij zijn?

Wil jij ook aanwezig zijn op 14 & 15 april en tijdens dit 2-daagse live event zoveel mogelijk leren over het investeren in Brits vastgoed? Plan dan hieronder vrijblijvend een oriëntatiegesprek in en ontdek samen met iemand van ons team of deze training bij jou past.