GPE Borrel

Ervaar de kracht van het netwerk! Grijp je kans om anderen te ontmoeten, met elkaar te netwerken en inspiratie op te doen. Deel je verhalen, successen, ervaringen, leer van elkaars fouten en het allerbelangrijkste... Heb een leuke tijd!

Deze netwerkborrels zijn bedoeld om elkaar weer te zien, nieuwe mensen te leren kennen en hiermee jou netwerk uit te breiden. Jouw introducé is ook altijd welkom. De GPE Borrels zijn erg waardevol én gezellig.

Op vrijdag 16 december vindt de GPE borrel plaats na het dagprogramma van de Great Academy Investeren in Brits vastgoed. Voel je vrij om (met jouw introducé) naar de boerderij te komen, jullie worden met open armen ontvangen. Dit wil je niet missen! Het wordt een spetterende netwerk- en feestavond!

Meld je aan

Datum

Vrijdag 16 december 2022

Prijs

Gratis (exclusief consumptiemuntjes)

Tijd

17.30 - 00.00 uur

Locatie

Bij Pieter thuis op de boerderij

(Kleiweg 5, Emmeloord)

19.00 uur - Kerstbuffet

Vanaf 19.00 uur staat er een heerlijk kerstbuffet op jou te wachten! Je zult genieten van de huisgerookte zalm met groene salade, varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus, italiaanse kipschotel, stoofschotel van wild met jachtsaus, stoofpeertjes, gegratineerde witlof met ham en kaas, carpaccio salade, vruchtensalade, een zalig dessert en meer. Na het diner, richting de boerderij bar om hier verder te borrelen en netwerken, met wellicht een paar danspasjes ;).

Meld je hier aan!