BLACK BADGE

Het exclusieve implementatie programma voor financiële vrijheid via vastgoed

START AANVRAAG

Wat is een Black Badge?

We zijn niet zomaar vastgoedinvesteerders

Black Badges zijn leiders, visionairs, strategen, netwerkers, pioniers en natuurlijk ook intelligente investeerders.

Dit is het ultieme aanbod van GPE (Great Property Experience) voor wie via 1-op-1 coaching, expert support en een wereldklasse netwerk zijn kennis en ervaring naar een hoger niveau wil brengen. 

Je groeit sneller en maakt minder fouten dan wanneer je het alleen zou doen. Word onderdeel van de Black Badge familie, want ons #1 doel is jouw succes. 

Hoe het Black Badge programma jou helpt financiële vrijheid te bereiken

Als Black Badge krijg je toegang tot ons complete netwerk, exclusieve live trainingen, masterminds, powertools en 1-op-1 coaching met één van onze exclusieve coaches.

1 jaar 1-1 coaching en support

Gratis toegang tot onze Masters of Property live trainingen

Exclusieve Black Badge Mastermind Dagen & Barbecues

Black Badge membership op het GPE Platform

Toegang tot Proranq®

80% voordeel op alle Great Property Academy live trainingen

Toegang tot het GPE netwerk met vertrouwde leveranciers

Toegang tot exclusieve off-market deals met uitstekende rendementen

Wat is Proranq®

Proranq is een revolutionaire vastgoed tool, ontwikkeld door Frank & Pieter.

Met Proranq vind je nieuwe vastgoeddeals en maak je makkelijk de berekeningen voor je persoonlijke vastgoedstrategie. Zet de informatie in Proranq en met één druk op de knop weet je of jouw deal een GO of een NO-GO is.

Proranq geeft je ook alle informatie die je nodig hebt voor een overzichtelijke en overtuigende presentatie aan een bank of aan privé investeerders voor de financiering van jouw vastgoeddeals.

Als Black Badge krijg je toegang tot het hoogste niveau van ons platform.

Onze vertrouwde sourcing partners delen op het platform hun onder de marktprijs (OMP) deals, exclusief voor onze Black Badges.

Op het platform delen we AL onze exclusieve content en krijg je toegang tot alle opnames van onze events en masterminds.

Krijg direct toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van Frank & Pieter, de coaches en alle Black Badges.

Handel in winstgevende panden op ons platform.

Onze Coaches

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Pieter Monsma

Black Badge is niet voor iedereen

Dit exclusieve programma is alleen voor mensen die de drive en commitment hebben om hun volle potentieel waar te maken met het bouwen van het vastgoedportfolio dat zorgt voor totale financiële vrijheid.

Review aanvraag: Na het versturen van je aanvraag, beoordeelt een Black Badge adviseur of dit exclusieve programma bij je past, en andersom. Vul de aanvraag daarom zo volledig en gedetailleerd mogelijk in.

Het aanvraagproces

Stap 1

Als hieruit blijkt dat het programma een goede fit is voor jouw situatie, neemt één van onze adviseurs contact met je op om een strategiegesprek in te plannen zodat we samen kunnen besluiten of je moet starten met het Black Badge programma of niet.

Stap 2

Stap 3

Zodra je aanvraag door ons is goedgekeurd, word je officieel Black Badge. We zetten het onboarding proces in gang en starten jouw traject naar financiële vrijheid via vastgoed.

Het on-boarding & coaching process

Je krijgt onze GREAT vragenlijst met gedetailleerde vragen over jouw huidige situatie en wensen. Met jouw antwoorden gaan we bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Stap 1

Mireille Verhoef zal persoonlijk jouw antwoorden bekijken om ervoor te zorgen dat jij de best passende coach voor jouw persoonlijke vastgoed reis krijgt toegewezen.

Stap 2

Stap 3

Aan het begin van jouw Black Badge jaartraject heb je een intake consult van drie uur met jouw coach. Tijdens deze eerste sessie maak je een gedetailleerd jaarplan met uitdagende, maar realistische doelen, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Stap 4

Na elke coachingsessie die volgt, neem je een lijst met duidelijke en specifieke actiepunten mee naar huis. Na het voltooien van je acties, kun je de volgende sessie inplannen. Tijdens elke sessie bespreken we jouw voortgang en brengen we je in contact met de juiste mensen binnen het netwerk.

Stap 5

Ook tussen de coachingsessies kun je rekenen op de support van jouw coach en het GPE netwerk. Bijvoorbeeld als je blijft steken op een actie of twijfelt over wie je moet contacteren. Je krijgt ook toegang tot exclusieve live Black Badge masterminds en netwerksessies, Proranq en andere vastgoed tools, experts, betrouwbare leveranciers en winstgevende deals.

Watch our video testimonials

BLACK BADGE


Start je aanvraag

In het Black Badge programma krijg je álle kennis, mensen en middelen die je nodig hebt om jouw gewenste financiële vrijheid te bereiken via vastgoed. Lijkt het Black Badge programma jou interessant? Doe dan nu de aanvraag.

After 19 years of experience in setting up
and reorganizing companies at home and
abroad, Frank decides to change course. He
wants to travel less and spend more time
with his family. By investing in real estate,
Frank achieves in no time the financial
freedom that allows him to do what he likes
full-time: sharing his real estate knowledge
and experience with the world to help as
many people as possible escape the rat
race. Because it’s time to live.

Pieter is an international speaker, trainer, business coach and owner of a real estate fund. After 15 years as a farmer, he starts a number of his own companies, works with the world’s best success trainers and builds a multi-million portfolio of real estate. Pieter’s greatest passion is helping people to break through patterns that hold them back from achieving the success they want. Because it’s time to live!

Frank Bakker

Pieter Monsma

NU AANVRAGEN

Ervaringen van Black Badges

Binnen anderhalve week na de start van het Black Badge Jaarprogramma kocht ik mijn eerste investeringspand. 
- Jan Bond

Na het starten van het Black Badge traject van Great Property Experience hebben wij twee investeringspanden kunnen aankopen, en zijn we nu bezig met een investering van 8 appartementen in 1 keer. 
- Thomas & Susan van Schijndel.

Onlangs mochten wij de sleutels ontvangen van ons eerste investeringspand, en momenteel wachten we op de sleutels van de tweede en de derde. En dat binnen een half jaar na de start van het Black Badge traject.
- Birgit Luijk & Mark Jochems

De Black Badge gaat mij helpen de start te maken in het vastgoed, en vervolgens door te groeien. 
- Mike Bos

Ervaringen van Black Badges

admin@greatpropertyexperience.com
+31 (0) 85 747 1000

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid

Anton Eizema

Afgestudeerd aan de Universiteit Twente verruilt Anton als snel zijn technische loopbaan voor het ondernemerschap met een eigen assurantiekantoor. In 2006 koopt Anton zijn eerste beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn klanten naar concrete successen.

Izaak Koppejan

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak Koppejan helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoed portfolio, naast zijn eigen uitgebreide vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn scherpe adviezen haarfijn af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees.

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán O’Connor heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. Beleggers, ontwikkelaars en verhuurders doen hun voordeel met zijn pragmatische- en ‘open kaart’ adviezen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk moeite.

Job Gutteling

Job Gutteling is klinisch fysicus met jarenlange ervaring in medische technologie en innovatie. Begin 2021 zegt Job zijn baan op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Job genereert passief inkomen om meer tijd te hebben voor zijn gezinsleven. Job is ook ontwikkelaar van trainingen binnen de Great Academy en hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille Verhoef

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

Melanie Gutteling

Medisch specialist Melanie Gutteling-van der Heijden start in 2018 met haar man Job met investeren in vastgoed. Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone durft te gaan. Als vastgoedcoach en trainer van de Great Academy UK Property Mastery, houdt Melanie ook altijd het hoger doel voor ogen terwijl ze deelnemers begeleidt in het realiseren van hun dromen.

Afgestudeerd aan de Universiteit Twente verruilt Anton als snel zijn technische loopbaan voor het ondernemerschap met een eigen assurantiekantoor. In 2006 koopt Anton zijn eerste beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn klanten naar concrete successen.

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak Koppejan helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoed portfolio, naast zijn eigen uitgebreide vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn scherpe adviezen haarfijn af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees.

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán O’Connor heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. Beleggers, ontwikkelaars en verhuurders doen hun voordeel met zijn pragmatische- en ‘open kaart’ adviezen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk moeite.

Job Gutteling is klinisch fysicus met jarenlange ervaring in medische technologie en innovatie. Begin 2021 zegt Job zijn baan op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Job genereert passief inkomen om meer tijd te hebben voor zijn gezinsleven. Job is ook ontwikkelaar van trainingen binnen de Great Academy en hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

Medisch specialist Melanie Gutteling-van der Heijden start in 2018 met haar man Job met investeren in vastgoed. Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone durft te gaan. Als vastgoedcoach en trainer van de Great Academy UK Property Mastery, houdt Melanie ook altijd het hoger doel voor ogen terwijl ze deelnemers begeleidt in het realiseren van hun dromen.

Eveline Stam

Eveline Stam bekleedt de functie van Group Treasurer en van vele markten thuis. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied financiële dienstverlening. Eveline heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt ook vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is DE specialist in de Duitse Bank.

Edwin Rubens

Op 29 november 2019 start bedrijfseigenaar Edwin Rubens met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later, bezit hij samen met zijn vrouw al 5 panden. En we tellen door 6, 7, 8, … Als geen ander weet Edwin dus hoe je náást je normale werk financiële vrijheid bereikt. Oh, en Edwin is ook helemaal gek op Alfa Romeo.

Wahiel Nasibdar

Met een snelgroeiend vastgoed portfolio in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel Nasibar internationaal aan het uitbreiden. Na een carrière als productiemanager start hands-on Wahiel in 2018 met investeren in vastgoed met een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Saskia Bussink

Voormalig ICT- en HR specialist Saskia Bussink is sinds 2007 businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Terwijl Saskia alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen in de vingers heeft, schroomt ze niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Met 22 jaar ervaring als financieel adviseur met een eigen assurantiekantoor, is Claudia ondernemer pur sang. Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, begint Claudia met haar vastgoedavontuur in Nederland terwijl ze als businesscoach een doorstart maakt met haar carrière. Doe je voordeel met Claudia’s commerciële skills, haar jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Claudia Voogt

Max van Hoek

Met veel plezier is Max export salesmanager en sinds 2012 investeert Max ook actief in Nederlands en Amerikaans vastgoed. ‘Steady as he goes… is Max financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. De eerste kamer die Max verhuurt in Bergen op Zoom in 2012 symboliseert de start van zijn mentale en in sommige opzichten zelfs spirituele vastgoedavontuur, altijd met beide voeten op internationale grond.

Stijn Witkam

Telg uit een oude ondernemingsfamilie en internationaal IT manager Stijn Witkam koopt zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl Stijn zijn vastgoed portfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Als Black Badge coach deelt Stijn niet alleen zijn ervaringen met de koop en verhuur van vastgoed, hij beantwoordt ook graag al je vragen over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Eveline Stam bekleedt de functie van Group Treasurer en van vele markten thuis. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied financiële dienstverlening. Eveline heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt ook vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is DE specialist in de Duitse Bank.

Op 29 november 2019 start bedrijfseigenaar Edwin Rubens met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later, bezit hij samen met zijn vrouw al 5 panden. En we tellen door 6, 7, 8, … Als geen ander weet Edwin dus hoe je náást je normale werk financiële vrijheid bereikt. Oh, en Edwin is ook helemaal gek op Alfa Romeo.

Met een snelgroeiend vastgoed portfolio in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel Nasibar internationaal aan het uitbreiden. Na een carrière als productiemanager start hands-on Wahiel in 2018 met investeren in vastgoed met een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Voormalig ICT- en HR specialist Saskia Bussink is sinds 2007 businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Terwijl Saskia alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen in de vingers heeft, schroomt ze niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Met 22 jaar ervaring als financieel adviseur met een eigen assurantiekantoor, is Claudia ondernemer pur sang. Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, begint Claudia met haar vastgoedavontuur in Nederland terwijl ze als businesscoach een doorstart maakt met haar carrière. Doe je voordeel met Claudia’s commerciële skills, haar jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Met veel plezier is Max export salesmanager en sinds 2012 investeert Max ook actief in Nederlands en Amerikaans vastgoed. ‘Steady as he goes… is Max financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. De eerste kamer die Max verhuurt in Bergen op Zoom in 2012 symboliseert de start van zijn mentale en in sommige opzichten zelfs spirituele vastgoedavontuur, altijd met beide voeten op internationale grond.

Telg uit een oude ondernemingsfamilie en internationaal IT manager Stijn Witkam koopt zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl Stijn zijn vastgoed portfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Als Black Badge coach deelt Stijn niet alleen zijn ervaringen met de koop en verhuur van vastgoed, hij beantwoordt ook graag al je vragen over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Huib Heijdra

Black Badge coach Huib Heijdra is sinds 2018 een actieve investeerder in vastgoed en daardoor ook financieel vrij. Huib weet van wanten, want sinds 1999 is hij erkend hypotheek adviseur. Huib geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken. Hij is bovendien een echte verbinder die in de loop der jaren een groot netwerk heeft opgebouwd met financiers, taxateurs, verhuurders en andere tussenpersonen die een sleutelrol spelen bij investeren in vastgoed.

Huib weet van wanten, want sinds 1999 is hij erkend hypotheek adviseur. Huib geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken. Hij is bovendien een echte verbinder die in de loop der jaren een groot netwerk heeft opgebouwd met financiers, taxateurs, verhuurders en andere tussenpersonen die een sleutelrol spelen bij investeren in vastgoed.

Ruud van de Beeten

Vanaf zijn 13e levensjaar heeft Ruud van de Beeten – de harde werker die hij is - verschillende bijbanen. Via het MBO werkt hij zich op naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar hij in 2013 trots afstudeert met een Bachelor of Applied Science. In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiële en vastgoedsector te laten zien hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken… sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels meer dan 5 appartementen en 2 huizen op de teller, waaronder in de UK.

Huib Heijdra

Vanaf zijn 13e levensjaar heeft Ruud van de Beeten – de harde werker die hij is - verschillende bijbanen. Via het MBO werkt hij zich op naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar hij in 2013 trots afstudeert met een Bachelor of Applied Science. In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiële en vastgoedsector te laten zien hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken… sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels meer dan 5 appartementen en 2 huizen op de teller, waaronder in de UK.