BLACK BADGE

Het exclusieve implementatie programma voor financiële vrijheid via vastgoed

START AANVRAAG

Wat is een Black Badge?

We zijn niet zomaar vastgoedinvesteerders

Black Badges zijn leiders, visionairs, strategen, netwerkers, pioniers en natuurlijk ook intelligente investeerders.

Dit is het ultieme aanbod van GPE (Great Property Experience) voor wie via 1-op-1 coaching, expert support en een wereldklasse netwerk zijn kennis en ervaring naar een hoger niveau wil brengen. 

Je groeit sneller en maakt minder fouten dan wanneer je het alleen zou doen. Word onderdeel van de Black Badge familie, want ons #1 doel is jouw succes. 

Hoe het Black Badge programma jou helpt financiële vrijheid te bereiken

Als Black Badge krijg je toegang tot ons complete netwerk, exclusieve live trainingen, masterminds, powertools en 1-op-1 coaching met één van onze exclusieve coaches.

1 jaar 1-1 coaching en support

Exclusieve Black Badge Mastermind Dagen & Barbecues

Black Badge membership op het GPE Platform

Toegang tot Proranq®

80% voordeel op alle Great Property Academy live trainingen

Toegang tot het GPE netwerk met vertrouwde leveranciers

Toegang tot exclusieve
off-market deals met uitstekende rendementen

Wat is Proranq®?

Proranq® is een analysetool om er zeker van te zijn dat de rendementsberekeningen kloppen. 

Met Proranq® maak je de berekeningen en beoordeel je of een vastgoedobject bij jouw strategie past.

Zet al jouw informatie aangaande een beleggingsobject in Proranq® en weet met één druk op de knop of jouw deal
een GO of een NO-GO is.

Proranq® geeft je ook alle informatie 
die je nodig hebt voor een overzichtelijke presentatie aan een privé-investeerders of een bank om de start te maken voor de financiering van jouw vastgoeddeals.Als Black Badge krijg je toegang tot het hoogste niveau van ons platform.

Onze vertrouwde Sourcing Partners bieden investeringsobjecten aan die onderworpen zijn aan de Proranq® analyse. Deze, vaak onder de marktprijs (OMP) deals worden vervolgens op het Great Property Experience platform aangeboden. 
Dit is exclusief voor onze Black Badge Jaarprogramma deelnemers.

Op het platform delen we AL onze exclusieve content en krijg je toegang tot alle opnames van onze events en masterminds.

Krijg direct toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van Frank & Pieter, de coaches en alle Black Badges.

Handel in winstgevende panden op ons platform.

Onze Coaches

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Pieter Monsma

Black Badge is niet voor iedereen

Dit exclusieve programma is alleen voor mensen die de drive en commitment hebben om hun volle potentieel waar te maken met het bouwen van het vastgoedportfolio dat zorgt voor totale financiële vrijheid.

Review aanvraag: Na het versturen van je aanvraag, beoordeelt een Black Badge adviseur of dit exclusieve programma bij je past, en andersom. Vul de aanvraag daarom zo volledig en gedetailleerd mogelijk in.

Het aanvraagproces

Stap 1

Als hieruit blijkt dat het programma een goede fit is voor jouw situatie, neemt één van onze adviseurs contact met je op om een strategiegesprek in te plannen zodat we samen kunnen besluiten of je moet starten met het Black Badge programma of niet.

Stap 2

Stap 3

Zodra je aanvraag door ons is goedgekeurd, word je officieel Black Badge. We zetten het onboarding proces in gang en starten jouw traject naar financiële vrijheid via vastgoed.

Het on-boarding & coaching process

Je krijgt onze GREAT vragenlijst met gedetailleerde vragen over jouw huidige situatie en wensen. Met jouw antwoorden gaan we bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Stap 1

Mireille Verhoef zal persoonlijk jouw antwoorden bekijken om ervoor te zorgen dat jij de best passende coach voor jouw persoonlijke vastgoed reis krijgt toegewezen.

Stap 2

Stap 3

Aan het begin van jouw Black Badge jaartraject heb je een intake consult van drie uur met jouw coach. Tijdens deze eerste sessie maak je een gedetailleerd jaarplan met uitdagende, maar realistische doelen, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Stap 4

Na elke coachingsessie die volgt, neem je een lijst met duidelijke en specifieke actiepunten mee naar huis. Na het voltooien van je acties, kun je de volgende sessie inplannen. Tijdens elke sessie bespreken we jouw voortgang en brengen we je in contact met de juiste mensen binnen het netwerk.

Stap 5

Ook tussen de coachingsessies kun je rekenen op de support van jouw coach en het GPE netwerk. Bijvoorbeeld als je blijft steken op een actie of twijfelt over wie je moet contacteren. Je krijgt ook toegang tot exclusieve live Black Badge masterminds en netwerksessies, Proranq en andere vastgoed tools, experts, betrouwbare leveranciers en winstgevende deals.

Watch our video testimonials

BLACK BADGE


Start je aanvraag

In het Black Badge programma krijg je álle kennis, mensen en middelen die je nodig hebt om jouw gewenste financiële vrijheid te bereiken via vastgoed. Lijkt het Black Badge programma jou interessant? Doe dan nu de aanvraag.

After 19 years of experience in setting up
and reorganizing companies at home and
abroad, Frank decides to change course. He
wants to travel less and spend more time
with his family. By investing in real estate,
Frank achieves in no time the financial
freedom that allows him to do what he likes
full-time: sharing his real estate knowledge
and experience with the world to help as
many people as possible escape the rat
race. Because it’s time to live.

Pieter is an international speaker, trainer, business coach and owner of a real estate fund. After 15 years as a farmer, he starts a number of his own companies, works with the world’s best success trainers and builds a multi-million portfolio of real estate. Pieter’s greatest passion is helping people to break through patterns that hold them back from achieving the success they want. Because it’s time to live!

Frank Bakker

Pieter Monsma

NU AANVRAGEN

Ervaringen van Black Badges

Binnen anderhalve week na de start van het Black Badge Jaarprogramma kocht ik mijn eerste investeringspand. 
- Jan Bond

Na het starten van het Black Badge traject van Great Property Experience hebben wij twee investeringspanden kunnen aankopen, en zijn we nu bezig met een investering van 8 appartementen in 1 keer. 
- Thomas & Susan van Schijndel.

Onlangs mochten wij de sleutels ontvangen van ons eerste investeringspand, en momenteel wachten we op de sleutels van de tweede en de derde. En dat binnen een half jaar na de start van het Black Badge traject.
- Birgit Luijk & Mark Jochems

De Black Badge gaat mij helpen de start te maken in het vastgoed, en vervolgens door te groeien. 
- Mike Bos

Ervaringen van Black Badges

admin@greatpropertyexperience.com
+31 (0) 85 747 1000

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid

In 2006 koopt Anton zijn eerst beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn coachees naar concrete successen.

Izaak Koppejan

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak helpt ondernemers en investeerders het maximale
te bereiken met hun vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn adviezen af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn
coachees.

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed advocaat
Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche
en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Job Gutteling

Begin 2021 zei Job zijn baan als klinisch fysicus op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Daarnaast ontwikkelt hij trainingen binnen de Great Academy en is hij hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille Verhoef

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

Anton Eizema

In 2018 start medisch specialist Melanie
samen met haar man Job met het investeren
in vastgoed in zowel Nederland als de UK. 
Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone
durft te gaan.

In 2006 koopt Anton zijn eerst beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton
zijn coachees naar concrete successen.

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn adviezen af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees.

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán O’Connor heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. Beleggers, ontwikkelaars en verhuurders doen hun voordeel met zijn pragmatische- en ‘open kaart’ adviezen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk moeite.

Begin 2021 zei Job zijn baan als klinisch fysicus op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Daarnaast ontwikkelt hij trainingen binnen de Great Academy en is hij hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

In 2018 start medisch specialist
Melanie samen met haar man Job met het investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone durft te gaan.

Eveline Stam

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring
met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist
in de Duitse Bank.

Edwin Rubens

Eind 2019 start bedrijfseigenaar Edwin met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later bezit hij, samen met zijn vrouw, al 5 panden. En we tellen door… Edwin weet als geen ander hoe je náást je normale werk, financiële vrijheid bereikt.

Wahiel Nasibdar

Met een snelgroeiend vastgoedportfolio
in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel internationaal aan het uitbreiden. In 2018 
start Wahiel met investeren in vastgoed met
een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Saskia Bussink

Sinds 2007 is Saskia businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Saskia kent alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen, maar schroomt niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, 
begint Claudia met haar vastgoedavontuur
in Nederland terwijl ze als businesscoach
een doorstart maakt met haar carrière. Doe 
je voordeel met haar commerciële skills, 
jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Claudia Voogt

Max van Hoek

Sinds 2012 investeert Max actief in Nederland en Amerikaans vastgoed.
Hij is financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. Altijd met 
beide voeten op internationale grond.

Stijn Witkam

Stijn kocht zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl hij zijn vastgoedportfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Naast zijn ervaringen deelt hij ook graag meer over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Eveline Stam bekleedt de functie van Group Treasurer en van vele markten thuis. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied financiële dienstverlening. Eveline heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt ook vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is DE specialist in de Duitse Bank.

Op 29 november 2019 start bedrijfseigenaar Edwin Rubens met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later, bezit hij samen met zijn vrouw al 5 panden. En we tellen door 6, 7, 8, … Als geen ander weet Edwin dus hoe je náást je normale werk financiële vrijheid bereikt. Oh, en Edwin is ook helemaal gek op Alfa Romeo.

Met een snelgroeiend vastgoed portfolio in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel Nasibar internationaal aan het uitbreiden. Na een carrière als productiemanager start hands-on Wahiel in 2018 met investeren in vastgoed met een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Voormalig ICT- en HR specialist Saskia Bussink is sinds 2007 businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Terwijl Saskia alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen in de vingers heeft, schroomt ze niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Met 22 jaar ervaring als financieel adviseur met een eigen assurantiekantoor, is Claudia ondernemer pur sang. Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, begint Claudia met haar vastgoedavontuur in Nederland terwijl ze als businesscoach een doorstart maakt met haar carrière. Doe je voordeel met Claudia’s commerciële skills, haar jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Met veel plezier is Max export salesmanager en sinds 2012 investeert Max ook actief in Nederlands en Amerikaans vastgoed. ‘Steady as he goes… is Max financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. De eerste kamer die Max verhuurt in Bergen op Zoom in 2012 symboliseert de start van zijn mentale en in sommige opzichten zelfs spirituele vastgoedavontuur, altijd met beide voeten op internationale grond.

Telg uit een oude ondernemingsfamilie en internationaal IT manager Stijn Witkam koopt zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl Stijn zijn vastgoed portfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Als Black Badge coach deelt Stijn niet alleen zijn ervaringen met de koop en verhuur van vastgoed, hij beantwoordt ook graag al je vragen over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Huib Heijdra

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Huib weet van wanten, want sinds 1999 is hij erkend hypotheek adviseur. Huib geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken. Hij is bovendien een echte verbinder die in de loop der jaren een groot netwerk heeft opgebouwd met financiers, taxateurs, verhuurders en andere tussenpersonen die een sleutelrol spelen bij investeren in vastgoed.

Ruud van de Beeten

In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiele en vastgoedsector te laten zien
hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken.. Sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels 7+ panden op de teller, waaronder in de UK.

Vanaf zijn 13e levensjaar heeft Ruud van de Beeten – de harde werker die hij is - verschillende bijbanen. Via het MBO werkt hij zich op naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar hij in 2013 trots afstudeert met een Bachelor of Applied Science. In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiële en vastgoedsector te laten zien hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken… sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels meer dan 5 appartementen en 2 huizen op de teller, waaronder in de UK.

Jan Zwart

In 2004 initieert Jan verschillende beleggingsfondsen met focus op de Nederlandse, commerciële vastgoedmarkt. Omstreeks 2011 betreedt hij ook de Duitse vastgoedmarkt. De juridische structuren, fiscaliteit, koopovereenkomsten, beheer en hoe je financieringsvraagstukken oplost in Duitsland, zijn hem verre van vreemd.

Antonie Huibers

Eind 2020 kan Antonie dankzij het succes van zijn eigen vastgoedonderneming, zijn baan als senior accountmanager opzeggen. Als Deal Sourcer bemiddelt hij in beleggingspanden, ontwikkelgronden en transformatieproecten, om zichzelf en anderen blij te maken met de financiële vrijheid die vastgoed mogelijk maakt.

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Guillaume de Sadeleer

Als Property Sourcer en een gevarieerde vastgoedportefeuille heeft Guillaume veel ervaring in kostenefficiënt verbouwen en verfraaien van panden waarvan hij de potentie tot rendement als geen ander kan zien.

Zeer allround opgeleid als advocaat,
makelaar en econoom is Jelmer van alle markten thuis. Hij is sinds jonge leeftijd vastgoedinvesteerder en heeft een grote vastgoedportefeuille in Nederland. Jelmer 
is een ambitieuze, veelzijdige vastgoedcoach.

Bob Thijssen

Opgeleid als makelaar, bedrijfseconoom en ondernemer is hij een veelzijdig ondernemer. Samen met zijn compagnon Bob van Donzel is
hij al jaren zeer actief als vastgoedondernemer in onder andere het friends concept. Bob is een allround vastgoedcoach in alle soorten investeringen in Nederland.

Melanie Gutteling

Jelmer Nanninga

Onze Coaches

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Pieter Monsma

In 2006 koopt Anton zijn eerst beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn coachees naar concrete successen.

Izaak Koppejan

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak helpt ondernemers en investeerders het maximale
te bereiken met hun vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn adviezen af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn
coachees.

Ciarán O'Connor

Huur- en onroerend goed advocaat
Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche
en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Job Gutteling

Begin 2021 zei Job zijn baan als klinisch fysicus op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Daarnaast ontwikkelt hij trainingen binnen de Great Academy en is hij hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.

Anton Eizema

In 2018 start medisch specialist Melanie
samen met haar man Job met het investeren
in vastgoed in zowel Nederland als de UK. 
Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone
durft te gaan.

In 2006 koopt Anton zijn eerst beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. Vanaf 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de pandenteller loopt flink op met 25+ panden in zowel Nederland als in het buitenland. Doelgericht en cijfermatig coacht Anton zijn coachees naar concrete successen.

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoedportfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn adviezen af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees.

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. In heldere taal coacht Ciarán op het halen van zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk moeite.

Begin 2021 zei Job zijn baan als klinisch fysicus op om zich fulltime bezig te houden met zijn passie: vastgoed en coaching. Hij is sinds 2018, samen met zijn vrouw Melanie, bezig met investeren in vastgoed in zowel Nederland als de UK. Daarnaast ontwikkelt hij trainingen binnen de Great Academy en is hij hoofdtrainer van de Great Academy UK Property Mastery.

In 2018 start medisch specialist Melanie samen met haar man Job met het investeren in vastgoed in zowel Nederland als de
UK. Wat start als een hobby, groeit uit
tot een portfolio van inmiddels 30+ beleggingspanden. Melanie is hét voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt
als je uit je comfortzone durft te gaan.

Eveline Stam

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring
met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist
in de Duitse Bank.

Edwin Rubens

Eind 2019 start bedrijfseigenaar Edwin met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later bezit hij, samen met zijn vrouw, al 5 panden. En we tellen door… Edwin weet als geen ander hoe je náást je normale werk, financiële vrijheid bereikt.

Wahiel Nasibdar

Met een snelgroeiend vastgoedportfolio
in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel internationaal aan het uitbreiden. In 2018 
start Wahiel met investeren in vastgoed met
een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Saskia Bussink

Sinds 2007 is Saskia businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Saskia kenet alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen, maar schroomt niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2020, 
begint Claudia met haar vastgoedavontuur
in Nederland terwijl ze als businesscoach
een doorstart maakt met haar carrière. Doe 
je voordeel met haar commerciële skills, 
jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Claudia Voogt

Max van Hoek

Sinds 2012 investeert Max actief in Nederland en Amerikaans vastgoed.
Hij is financieel vrij met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. Altijd met 
beide voeten op internationale grond.

Stijn kocht zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl hij zijn vastgoedportfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Naast zijn ervaringen deelt hij ook graag meer over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring
met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist
in de Duitse Bank.

Eind 2019 start bedrijfseigenaar Edwin met de Masters of Property om daarna het Black Badge programma te volgen. Hij focust op vastgoed in de UK en 15 maanden later bezit hij, samen met zijn vrouw, al 5 panden. En we tellen door… Edwin weet als geen ander hoe je náást je normale werk, financiële vrijheid bereikt.

Met een snelgroeiend vastgoedportfolio in Nederland (15+ panden) is de ambitieuze ondernemer en investeerder Wahiel internationaal aan het uitbreiden. In 2018
start Wahiel met investeren in vastgoed met
een sterke voorliefde voor cijfers en meetbare actiepunten.

Sinds 2007 is Saskia businesscoach voor vrouwen. Vanaf 2015 investeert Saskia in vastgoed in het noorden van Engeland en Schotland, waarbij ze in Londen ook een opleiding volgt tot vastgoed mentor. Saskia kent alle praktische kanten van het bereiken van vastgoeddoelen, maar schroomt niet om waar nodig flink de diepte in te gaan.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2020,
begint Claudia met haar vastgoedavontuur in Nederland terwijl ze als businesscoach een doorstart maakt met haar carrière. Doe je voordeel met haar commerciële skills, jarenlange kennis op het gebied van financieringen en de ijzersterke mindset waarmee ze haar doelen behaalt.

Sinds 2012 investeert Max actief in Nederland en Amerikaans vastgoed. Hij is financieel vrij
met meer dan 15 huizen, omdat hij al jong een complete omslag in zijn levenshouding wist te maken. Altijd met beide voeten op internationale grond.

Huib Heijdra

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de financiele en vastgoedsector te laten zien
hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken.. Sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels 7+ panden op de teller, waaronder in de UK.

In 2004 initieert Jan verschillende beleggingsfondsen met focus op de Nederlandse, commerciële vastgoedmarkt. Omstreeks 2011 betreedt hij ook de Duitse vastgoedmarkt. De juridische structuren, fiscaliteit, koopovereenkomsten, beheer en hoe je financieringsvraagstukken oplost in Duitsland, zijn hem verre van vreemd.

Jim van Nood

Jim is sinds 2014 ondernemer in de vastgoedsector. Voor derden begeleidt hij trajecten van aankoop tot renovatie tot exploitatie. Intussen investeert Jim voor zijn eigen portfolio strategisch duurzaam in opkomende wijken. Zet Jim achter een goed opgebouwde spreadsheet en hij voelt zich als een vis in het water.

Eind 2020 kan Antonie dankzij het succes van zijn eigen vastgoedonderneming, zijn baan als senior accountmanager opzeggen. Als Deal Sourcer bemiddelt hij in beleggingspanden, ontwikkelgronden en transformatieproecten, om zichzelf en anderen blij te maken met de financiële vrijheid die vastgoed mogelijk maakt.

Thijs Gunter

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Als Property Sourcer en een gevarieerde vastgoedportefeuille heeft Guillaume veel ervaring in kostenefficiënt verbouwen en verfraaien van panden waarvan hij de potentie tot rendement als geen ander kan zien.

Bob van Donzel

Bob zijn carrière als vastgoedinvesteerder
gaat al vele jaren terug. Hij heeft zelf een significante vastgoedportefeuille en deze
breidt hij exponentieel uit. Hij is allround, ervaren in het investeren in Nederland  en kan dus alle vraagstukken begeleiden variërend van woningen, bedrijfspanden en transformaties.

Zeer allround opgeleid als advocaat,
makelaar en econoom is Jelmer van alle markten thuis. Hij is sinds jonge leeftijd vastgoedinvesteerder en heeft een grote vastgoedportefeuille in Nederland. Jelmer 
is een ambitieuze, veelzijdige vastgoedcoach.

Bob Thijssen

Opgeleid als makelaar, bedrijfseconoom en ondernemer is hij een veelzijdig ondernemer. Samen met zijn compagnon Bob van Donzel is
hij al jaren zeer actief als vastgoedondernemer in onder andere het friends concept. Bob is een allround vastgoedcoach in alle soorten investeringen in Nederland.

Melanie Gutteling

Jelmer Nanninga

Stijn Witkam

Stijn kocht zijn eerste beleggingspand in 1996. Terwijl hij zijn vastgoedportfolio opbouwt en zich financieel vrij maakt met 11 panden in Nederland, ziet hij ook hoe vastgoed zich in de loop der jaren ontwikkelt. Naast zijn ervaringen deelt hij ook graag meer over de technische aspecten, zoals het creëren van waarde door renovaties en transformaties.

In 2017 start Ruud zijn eigen IT consultancy onderneming om grote bedrijven in de
financiele en vastgoedsector te laten zien
hoe ze naast hard werken, ook veel slimmer kunnen werken. En over slim werken gesproken.. Sinds 2020 investeert Ruud in vastgoed met inmiddels 7+ panden op de teller, waaronder

in de UK.

Ruud van de Beeten

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken.

Huib Heijdra

In 2004 initieert Jan verschillende beleggingsfondsen met focus op de Nederlandse, commerciële vastgoedmarkt. Omstreeks 2011 betreedt hij ook de Duitse vastgoedmarkt. 
De juridische structuren, fiscaliteit, koopovereenkomsten, beheer en hoe je financieringsvraagstukken oplost in Duitsland, zijn hem verre van vreemd.

Jan Zwart

Eind 2020 kan Antonie dankzij het succes van zijn eigen vastgoedonderneming, zijn baan als senior accountmanager opzeggen. Als Deal Sourcer bemiddelt hij in beleggingspanden, ontwikkelgronden en transformatieproecten, om zichzelf en anderen blij te maken met de financiële vrijheid die vastgoed mogelijk maakt.

Antonie Huibers

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Thijs Gunter

Guillaume de Sadeleer

Als Property Sourcer en een gevarieerde vastgoedportefeuille heeft Guillaume veel ervaring in kostenefficiënt verbouwen en verfraaien van panden waarvan hij de potentie tot rendement als geen ander kan zien.

Jelmer Nanninga

Zeer allround opgeleid als advocaat,
makelaar en econoom is Jelmer van alle

markten thuis. Hij is sinds jonge leeftijd vastgoedinvesteerder en heeft een grote vastgoedportefeuille in Nederland. Jelmer
is een ambitieuze, veelzijdige vastgoedcoach.

Opgeleid als makelaar, bedrijfseconoom en ondernemer is hij een veelzijdig ondernemer. Samen met zijn compagnon Bob van Donzel is
hij al jaren zeer actief als vastgoedondernemer in onder andere het friends concept. Bob is een allround vastgoedcoach in alle soorten investeringen in Nederland.

Bob Thijssen

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter Monsma

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes
dat ze wensen.

Mireille Verhoef

Mireille is een ervaren mindset coach en bedrijfstrainer. Ze is verantwoordelijk voor het Coach de Coach programma en het matchen van Black Badges en Great Coaches. Met supervisie, praktijkbegeleiding en 1-op-1 persoonlijke coaching coacht Mireille ook de leden van het Great Property Experience team in doelgericht denken en doen.