BLACK BADGE

Het exclusieve implementatie programma voor financiële vrijheid via vastgoed

START AANVRAAG

Wat is een Black Badge?

We zijn niet zomaar vastgoedinvesteerders

Black Badges zijn leiders, visionairs, strategen, netwerkers, pioniers en natuurlijk ook intelligente investeerders.

Dit is het ultieme aanbod van GPE (Great Property Experience) voor wie via 1-op-1 coaching, expert support en een wereldklasse netwerk zijn kennis en ervaring naar een hoger niveau wil brengen. 

Je groeit sneller en maakt minder fouten dan wanneer je het alleen zou doen. Word onderdeel van de Black Badge familie, want ons #1 doel is jouw succes. 

Hoe het Black Badge programma jou helpt financiële vrijheid te bereiken

Als Black Badge krijg je toegang tot ons complete netwerk, exclusieve live trainingen, masterminds, powertools en 1-op-1 coaching met één van onze exclusieve coaches.

1 jaar 1-1 coaching en support

Gratis toegang tot onze Masters of Property live trainingen

Exclusieve Black Badge Mastermind Dagen & Barbecues

Black Badge membership op het GPE Platform

Toegang tot Proranq®

80% voordeel op alle Great Property Academy live trainingen

Toegang tot het GPE netwerk met vertrouwde leveranciers

Toegang tot exclusieve off-market deals met uitstekende rendementen

Wat is Proranq®

Proranq is een revolutionaire vastgoed tool, ontwikkeld door Frank & Pieter.

Met Proranq vind je nieuwe vastgoeddeals en maak je makkelijk de berekeningen voor je persoonlijke vastgoedstrategie. Zet de informatie in Proranq en met één druk op de knop weet je of jouw deal een GO of een NO-GO is.

Proranq geeft je ook alle informatie die je nodig hebt voor een overzichtelijke en overtuigende presentatie aan een bank of aan privé investeerders voor de financiering van jouw vastgoeddeals.

Als Black Badge krijg je toegang tot het hoogste niveau van ons platform.

Onze vertrouwde sourcing partners delen op het platform hun onder de marktprijs (OMP) deals, exclusief voor onze Black Badges.

Op het platform delen we AL onze exclusieve content en krijg je toegang tot alle opnames van onze events en masterminds.

Krijg direct toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van Frank & Pieter, de coaches en alle Black Badges.

Handel in winstgevende panden op ons platform.

Onze Coaches

Frank Bakker

Na 19 jaar ervaring met het oprichten en reorganiseren van bedrijven in binnen- en buitenland besluit Frank het roer om te gooien. Hij wil minder reizen en meer tijd besteden aan zijn gezin. Door te investeren in vastgoed bereikt Frank binnen no time de financiële vrijheid die hem in staat stelt fulltime te doen wat hij leuk vindt: Zijn vastgoed kennis en-ervaring delen met de wereld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen ontsnappen uit de rat race.

Pieter is internationaal spreker, trainer, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds. Na 15 jaar boer zijn, richt hij een aantal eigen bedrijven op, werkt hij met ’s werelds beste succestrainers en bouwt hij een miljoenen portefeuille op aan vastgoed. Pieters grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen.

Pieter Monsma

Black Badge is niet voor iedereen

Dit exclusieve programma is alleen voor mensen die de drive en commitment hebben om hun volle potentieel waar te maken met het bouwen van het vastgoedportfolio dat zorgt voor totale financiële vrijheid.

Review aanvraag: Na het versturen van je aanvraag, beoordeelt een Black Badge adviseur of dit exclusieve programma bij je past, en andersom. Vul de aanvraag daarom zo volledig en gedetailleerd mogelijk in.

Het aanvraagproces

Stap 1

Als hieruit blijkt dat het programma een goede fit is voor jouw situatie, neemt één van onze adviseurs contact met je op om een strategiegesprek in te plannen zodat we samen kunnen besluiten of je moet starten met het Black Badge programma of niet.

Stap 2

Stap 3

Zodra je aanvraag door ons is goedgekeurd, word je officieel Black Badge. We zetten het onboarding proces in gang en starten jouw traject naar financiële vrijheid via vastgoed.

Het on-boarding & coaching process

Je krijgt onze GREAT vragenlijst met gedetailleerde vragen over jouw huidige situatie en wensen. Met jouw antwoorden gaan we bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Stap 1

Pieter Monsma en Frank Bakker zullen persoonlijk jouw antwoorden bekijken om ervoor te zorgen dat jij de best passende coach voor jouw persoonlijke vastgoed reis krijgt toegewezen.

Stap 2

Stap 3

Aan het begin van jouw Black Badge jaartraject heb je een intake consult van drie uur met jouw coach. Tijdens deze eerste sessie maak je een gedetailleerd jaarplan met uitdagende, maar realistische doelen, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Stap 4

Na elke coachingsessie die volgt, neem je een lijst met duidelijke en specifieke actiepunten mee naar huis. Na het voltooien van je acties, kun je de volgende sessie inplannen. Tijdens elke sessie bespreken we jouw voortgang en brengen we je in contact met de juiste mensen binnen het netwerk.

Stap 5

Ook tussen de coachingsessies kun je rekenen op de support van jouw coach en het GPE netwerk. Bijvoorbeeld als je blijft steken op een actie of twijfelt over wie je moet contacteren. Je krijgt ook toegang tot exclusieve live Black Badge masterminds en netwerksessies, Proranq en andere vastgoed tools, experts, betrouwbare leveranciers en winstgevende deals.

Watch our video testimonials

BLACK BADGE


Start je aanvraag

In het Black Badge programma krijg je álle kennis, mensen en middelen die je nodig hebt om jouw gewenste financiële vrijheid te bereiken via vastgoed. Lijkt het Black Badge programma jou interessant? Doe dan nu de aanvraag.

After 19 years of experience in setting up
and reorganizing companies at home and
abroad, Frank decides to change course. He
wants to travel less and spend more time
with his family. By investing in real estate,
Frank achieves in no time the financial
freedom that allows him to do what he likes
full-time: sharing his real estate knowledge
and experience with the world to help as
many people as possible escape the rat
race. Because it’s time to live.

Pieter is an international speaker, trainer, business coach and owner of a real estate fund. After 15 years as a farmer, he starts a number of his own companies, works with the world’s best success trainers and builds a multi-million portfolio of real estate. Pieter’s greatest passion is helping people to break through patterns that hold them back from achieving the success they want. Because it’s time to live!

Frank Bakker

Pieter Monsma

NU AANVRAGEN

Ervaringen van Black Badges

Binnen anderhalve week na de start van het Black Badge Jaarprogramma kocht ik mijn eerste investeringspand. 
- Jan Bond

Na het starten van het Black Badge traject van Great Property Experience hebben wij twee investeringspanden kunnen aankopen, en zijn we nu bezig met een investering van 8 appartementen in 1 keer. 
- Thomas & Susan van Schijndel.

Onlangs mochten wij de sleutels ontvangen van ons eerste investeringspand, en momenteel wachten we op de sleutels van de tweede en de derde. En dat binnen een half jaar na de start van het Black Badge traject.
- Birgit Luijk & Mark Jochems

De Black Badge gaat mij helpen de start te maken in het vastgoed, en vervolgens door te groeien. 
- Mike Bos

Ervaringen van Black Badges

admin@greatpropertyexperience.com
+31 (0) 85 1304034

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid

Anton Eizema

We zien de signalen van slim ondernemerschap wanneer de in 1995 afgestudeerde elektrotechnicus Anton Eizema als regiomanager bij een dochtermaatschappij van Aegon met zijn parttime team meer omzet haalt dan de fulltime teams. Vanaf 2002 start Anton assurantiekantoren en een winkel en groeit daarmee naar meer dan 60 man personeel. In 2006 koopt Anton zijn eerste beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. In 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de teller loopt nu op met 25+ panden.

Izaak Koppejan

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak Koppejan helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoed portfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn scherpe adviezen haarfijn af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees. In het dagelijks leven geniet Izaak van zijn gezin, vriendschappen, relaties, het ondernemerschap en het coachen van deelnemers in het realiseren van hun financiële doelen en levensdromen.

Ciarán O'Connor 

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán O’Connor heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. Beleggers, ontwikkelaars en verhuurders doen hun voordeel met zijn pragmatische- en ‘open kaart’ adviezen. Als geen ander kan Ciarán je helpen bij het benutten van de kansen en het minimaliseren van de risico’s in de vastgoedmarkt. In heldere taal zorgt Ciarán ervoor dat alles tot in de puntjes klopt in de contracten die zorgen voor jouw passieve inkomen uit woningverhuur.

Job Gutteling

Job Gutteling is klinisch fysicus met jarenlange ervaring in medische technologie en innovatie. In 2018 begint Job, samen met zijn vrouw Melanie, met investeren in vastgoed. Het doel is passief inkomen genereren en meer tijd maken voor het gezinsleven. Vastgoed wordt snel een ‘uit de hand lopende hobby’ voor Job met steeds méér en grotere projecten. Job is naast vastgoedcoach ook ontwikkelaar van trainingen binnen de Great Academy en is hij zelf trainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Pieter van Loon

Bevlogen vastgoedondernemer Pieter van Loon begint op zijn 19e in de makelaardij. Hij verhandelt al op zijn 20e zijn eerste pand en maakt daarbij €17.000 winst. Nu is Pieter eigenaar van Tres Invest, een organisatie die zich bezighoudt met de in- en verkoop van vastgoed in Dordrecht en omgeving. Voor Pieter vormt het slagen van een uitdagend dynamisch project, zoals de renovatie en opleving van een groot winkelcentrum, een grotere motivatie dan geld verdienen. Als coach bij Great Property Experience deelt Pieter zijn ervaring en kennis graag met mensen die vastgoed serieus willen oppakken.

Melanie Gutteling

Medisch specialist Melanie Gutteling-van der Heijden start in 2018 met haar man Job met het investeren in vastgoed. Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 20+ beleggingspanden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Melanie is een inspirerend voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone durft te gaan. Als vastgoedcoach en trainer van de Great Academy UK Property Mastery, houdt Melanie ook altijd het hoger doel voor ogen terwijl ze deelnemers begeleidt in het realiseren van hun dromen.

We zien de signalen van slim ondernemerschap wanneer de in 1995 afgestudeerde elektrotechnicus Anton Eizema als regiomanager bij een dochtermaatschappij van Aegon met zijn parttime team meer omzet haalt dan de fulltime teams. Vanaf 2002 start Anton assurantiekantoren en een winkel en groeit daarmee naar meer dan 60 man personeel. In 2006 koopt Anton zijn eerste beleggingspand en krijgt de smaak te pakken. In 2016 gaat Anton fulltime met vastgoed aan de slag en de teller loopt nu op met 25+ panden.

Vastgoedfiscalist en -belegger Izaak Koppejan helpt ondernemers en investeerders het maximale te bereiken met hun vastgoed portfolio. Izaak combineert zijn vakkennis, creativiteit en 15+ jaar ervaring als belastingadviseur om zijn scherpe adviezen haarfijn af te kunnen stemmen op de persoonlijke vastgoedstrategie van zijn coachees. In het dagelijks leven geniet Izaak van zijn gezin, vriendschappen, relaties, het ondernemerschap en het coachen van deelnemers in het realiseren van hun financiële doelen en levensdromen.

Huur- en onroerend goed advocaat Ciarán O’Connor heeft diepgaande ervaring met de belangrijke spelers in de vastgoedbranche en hun onderlinge verhoudingen. Beleggers, ontwikkelaars en verhuurders doen hun voordeel met zijn pragmatische- en ‘open kaart’ adviezen. Als geen ander kan Ciarán je helpen bij het benutten van de kansen en het minimaliseren van de risico’s in de vastgoedmarkt. In heldere taal zorgt Ciarán ervoor dat alles tot in de puntjes klopt in de contracten die zorgen voor jouw passieve inkomen uit woningverhuur.

Job Gutteling is klinisch fysicus met jarenlange ervaring in medische technologie en innovatie. In 2018 begint Job, samen met zijn vrouw Melanie, met investeren in vastgoed. Het doel is passief inkomen genereren en meer tijd maken voor het gezinsleven. Vastgoed wordt snel een ‘uit de hand lopende hobby’ voor Job met steeds méér en grotere projecten. Job is naast vastgoedcoach ook ontwikkelaar van trainingen binnen de Great Academy en is hij zelf trainer van de Great Academy UK Property Mastery.

Bevlogen vastgoedondernemer Pieter van Loon begint op zijn 19e in de makelaardij. Hij verhandelt al op zijn 20e zijn eerste pand en maakt daarbij €17.000 winst. Nu is Pieter eigenaar van Tres Invest, een organisatie die zich bezighoudt met de in- en verkoop van vastgoed in Dordrecht en omgeving. Voor Pieter vormt het slagen van een uitdagend dynamisch project, zoals de renovatie en opleving van een groot winkelcentrum, een grotere motivatie dan geld verdienen. Als coach bij Great Property Experience deelt Pieter zijn ervaring en kennis graag met mensen die vastgoed serieus willen oppakken.

Medisch specialist Melanie Gutteling-van der Heijden start in 2018 met haar man Job met het investeren in vastgoed. Wat start als een hobby, groeit uit tot een portfolio van inmiddels 20+ beleggingspanden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Melanie is een inspirerend voorbeeld van hoe je veel méér uit het leven haalt als je uit je comfortzone durft te gaan. Als vastgoedcoach en trainer van de Great Academy UK Property Mastery, houdt Melanie ook altijd het hoger doel voor ogen terwijl ze deelnemers begeleidt in het realiseren van hun dromen.