Black Badge Mastermind

Vier keer per jaar organiseert Great Property Experience voor Black Badges de Black Badge Mastermind over een interessant onderwerp. Ditmaal met als thema transformaties.


Er komen twee interessante sprekers hun kennis en ervaringen met transformatieprojecten delen. Bekijk ze hieronder!

Nicole Cloudt

Als oprichter van haar architectenbureau Concept*Cloudt komt Nicole spreken over de projecten die zij, samen met haar team, heeft getransformeerd. "We houden ons bezig met het renoveren en verbouwen van bouwkundig erfgoed, en het bouwen van nieuwe, natuurlijke woningen." Ze is expert in het transformeren van rijksmonumenten en heeft daarbij als specialisme verduurzamen met houtbouw. Nicole komt spreken over transformeren van leegstaande monumenten voor de zakelijke markt.

Gijs Meuleman

Gijs is een zeer bescheiden en sympathieke investeerder die graag zijn geleerde lessen en gemaakte fouten met je deelt. Hij heeft zojuist een groot transformatieproject afgerond waarbij hij een pand heeft omgebouwd naar 18 studio’s. Tijdens de Mastermind neemt hij jou mee in het verloop van het proces. Ook deelt hij zijn geleerde lessen en is er genoeg ruimte voor jouw vragen. Naast ervaring in transformaties heeft Gijs een zeer uitgebreide portefeuille die miljoenen vertegenwoordigt in Nederland. Wauw!

Datum & tijd

Woensdag 2 november 2022 |19:00 tot 22:00 uur

Prijs

€25 per persoon | 2 personen voor €40

*voor Black Badge jaarprogramma & Next Level deelnemers is dit event gratis

Onderwerp

Transformaties

Locatie

Bij Pieter op de boerderij in Emmeloord (Kleiweg 5)

Meld je hier aan!